Οι χθεσινές χιονοπτώσεις προανήγγειλαν για αρκετούς Βρετανούς την ξαφνική επιστροφή του χειμώνα, ύστερα από αρκετές μέρες καλοκαιρίας. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τους Ντάνκαν και Σέλια Ντάβιντσον, ο οποίοι είναι οι μεγάλοι νικητές του λαχείου και μπορούν να απολαύσουν το δροσερό ποσό των 4.520.123 λιρών!

Το ζευγάρι απεικονίζεται στην αυλή της κατοικίας του στο Άλφορντ της Σκωτίας, όπου σε μία νύχτα το χιόνι ξεπέρασε τους 25 πόντους. Οι δύο νικητές πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, όπως είναι φυσικό, και φανερώνουν τη χαρά τους δημιουργώντας έναν χιονάνθρωπο, ο οποίος στο σώμα του αποκαλύπτει το αμύθητο ποσό.

Η 53χρονη Σέλια Ντάβιντσον δήλωσε πως σκοπεύει να δωρίσει ένα ποσό των κερδών στους γιατρούς, που την έσωσαν από μια σπάνια μορφή καρκίνου στη γλώσσα.

«Με βοήθησαν να παραμείνω στη ζωή και χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα. Τώρα που έχουμε περισσότερα χρήματα, σκοπεύουμε να δωρίσουμε ένα ποσό στη Μονάδα «Maxmillio Facial» του Νοσοκομείου «Aberdeen Royal Infirmary. Είμαι καλύτερα τώρα και μπορώ να κάνω όνειρα για το μέλλον», δήλωσε η κ. Ντάβιντσον.

Η 53χρονη δήλωσε πως κάθε βδομάδα χρησιμοποιεί τους ίδιους αριθμούς στο λαχείο – 1, 23, 24, 31, 45 και 49 – και θα συνεχίσει να παίζει σαν να μην κέρδισε ποτέ.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει το τυχερό ζεύγος, είναι να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο και θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι, το οποίο έκτισε πριν από 30 χρόνια ο 60χρονος Ντάνκαν Ντάβιντσον.