Οι αεροσυνοδοί πηγαινοέρχονταν στον διάδρομο. Κάτι συνέβαινε και οι επιβάτες το είχαν καταλάβει… Τελικά η πτήση της Alaska Airlines με προορισμό το Σιάτλ αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω, καθώς ένας επιβάτης είχε κλειδωθεί στο μπάνιο, είχε βγάλει όλα του τα ρούχα και αρνιόταν να συμμορφωθεί με τις οδηγίες του πληρώματος.

«Η πτήση 146 της Alaska Airlines από το Άνκορατζ με προορισμό το Σιάτλ επέστρεψε στο Άνκορατζ εξαιτίας ενός επιβάτη που δεν συμμορφωνόταν με τις οδηγίες των αεροσυνοδών. Παρόλο που δεν κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η απόφαση ήταν η επιστροφή στο Άνκορατζ», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

Η αστυνομία του αεροδρομίου και το FBI έφτασαν στο αεροσκάφος όταν αυτό προσγειώθηκε και οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα του επιβάτη που προκάλεσε την αναστάτωση.

«Η αστυνομία ήρθε και τον πήρε», δήλωσε η Kate Danyluk που βρισκόταν στην πτήση στο Associated Press.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΤΗΣΗ

Όπως έγινε γνωστό, ο άντρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο για ψυχιατρική εξέταση.

«Υπήρχε ένα πρόσωπο στο αεροσκάφος που κλειδώθηκε στην τουαλέτα», δήλωσε η αστυνομικός Darcy Perry told στον τηλεοπτικό σταθμό KTVA. «Οι αεροσυνοδοί διαπίστωσαν ότι το πρόσωπο αυτό ήταν γυμνό», συνέχισε, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η Danyluk δεν είδε τον άντρα και είπε πως άλλοι άντρες στέκονταν κοντά στο μπάνιο, κρύβοντας τη θέα. Άκουσε έναν να λέει: «Έχει βγάλει τα ρούχα του, δεν είναι καλά».

Οι 178 επιβάτες ξεκίνησαν και πάλι το ταξίδι τους με προορισμό το Σιάτλ έπειτα από περίπου τρεις ώρες.