Ο πρώτος αρχιμαφιόζος που βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τρομερά εγκλήματα, διατηρεί σήμερα το δικό του διαδικτυακό blog, και γράφει τις σκέψεις του για τη καθημερινότητα μέσα στη φυλακή.

Οι κατηγορίες εναντίον του 59χρονου Thomas «Tommy Shots» Gioeli περιλαμβάνουν έξι δολοφονίες, μεταξύ των οποίων και το φόνο ενός αστυνομικού. Όσο καιρό βρίσκεται πίσω από τα σίδερα, έχει καταφέρει την εικονική διαφυγή στο κυβερνοχώρο, χάρη σε ένα περιορισμένο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο παρέχεται από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Φυλακών, και χάρη στις προσπάθειες της αφοσιωμένης κόρης του.

Ο Gioeli είχε ξεκινήσει το blog του τον Ιανουάριο του 2010. Το Γραφείο των φυλακών επιτρέπει στους κρατούμενους να λαμβάνουν και να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα, ωστόσο δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο 59χρονος βρήκε τον τρόπο μέσω της κόρης του.

Το blog ονομάζεται «Alleged Mob Boss Tommy Gioeli’s Voice» και αρχικά ο αρχιμαφιόζος γράφει τις σκέψεις του στον υπολογιστή. Στη συνέχεια στέλνει μέσω email στη κόρη του το περιεχόμενο, η οποία το ανεβάζει στο blog.