Η Stevie Stowell πήγε το αμάξι της στο συνεργείο όταν άναψε ένα προειδοποιητικό λαμπάκι στο καντράν.

Και η Kwik Fit Plus του Μπράιτον της Αγγλίας της είπε πως η επισκευή του κλιματιστικού θα κόστιζε 685 λίρες (773 ευρώ).

Και εκείνη ήταν έτοιμη να τα πληρώσει, όταν ένας 19χρονος γκαραζιέρης εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της πως το Citroen της δεν έχει κλιματιστικό!

Αυτά έπαθε μια 19χρονη φοιτήτρια από το Μπράιτον που δεν ήξερε από λαμπάκια και βλάβες, εμπιστεύτηκε όμως τους μηχανικούς γνωστού συνεργείου της πόλης.

«Δεν έχω γνώση από αυτοκίνητα», είπε στην «Daily Mail», «εμπιστεύτηκα λοιπόν αυτό που μου είπαν, ότι πρέπει να πληρώσω για να φτιαχτεί το air condition». Και ήταν μάλιστα και πολύ σκασμένη, καθώς φοιτήτρια είναι, πού να τα βρει τόσα λεφτά;

caroomarmhfsefsertsersef1

Ο πατέρας της ωστόσο, πολύ πιο έμπειρος από το πώς λειτουργεί η αγορά, είπε να ζητήσουν και μια δεύτερη γνώμη. Και ο πιτσιρικάς μηχανικός της γειτονιάς που το πήγαν βρήκε πως το πρόβλημα ήταν ηλεκτρολογικό, μιας και το αμάξι δεν είχε κλιματιστικό!

«Ανακουφίστηκα τόσο», είπε η νεαρά που καταευχαρίστησε τον 45αρη ταξιτζή μπαμπά της Dean Stowell, ο οποίος δεν άφησε το περιστατικό να περάσει έτσι. Πήγε και ζήτησε τον λόγο από το συνεργείο Kwik Fit και εκείνοι, αναγνωρίζοντας το λάθος τους, όπως του είπαν, γύρισαν πίσω τις 50 λίρες που είχε πληρώσει η φοιτήτρια για τη διάγνωση της βλάβης.

«Ήταν ένα τραγικό λάθος, για το οποίο απολογηθήκαμε», είπε εκπρόσωπος της εταιρίας, «κάναμε μια λανθασμένη διάγνωση βλάβης … Ξεκάθαρα όμως, αν είχαμε αρχίσει να το φτιάχνουμε, θα βλέπαμε πως δεν υπήρχε πρόβλημα στο κλιματιστικό και θα είχαμε παρέχει τη σωστή συμβουλή»…