Ένας γιατρός εκτός βάρδιας έκανε βόλτα σε εμπορικό κέντρο, όταν και είδε κάτι αιματοβαμμένα χνάρια στο πάτωμα.

Ο δρ Yasin Fatine ήταν σε mall του βρετανικού Λούτον λοιπόν και ακολούθησε τα ίχνη σε μια απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων.

Συνειδητοποίησε φυσικά πως κάτι κακό είχε συμβεί, πόσω μάλλον όταν είδε έναν αστυνομικό να τρέχει πανικόβλητος.

Στο τέλος της μακριάς αιματοβαμμένης γραμμής βρήκε ο 29χρονος γιατρός ένα πλήθος ανθρώπων μαζεμένων γύρω από δύο εφήβους, που ήταν πεσμένοι στο πάτωμα και αιμορραγούσαν ακατάσχετα.

ddoocootordjjfnsefserser1

«Το αίμα ήταν παντού», δήλωσε μετά στη «Metro», «ένα από τα αγόρια αιμορραγούσε στο μπράτσο και το άλλο λίγο πάνω από το δεξί γόνατό του». Ο γιατρός ανησύχησε ιδιαιτέρως για το τραύμα του δεύτερου, που έχανε πολύ αίμα.

Οι αστυνομικοί τού είχαν προσφέρει μεν τις πρώτες βοήθειες, οι επίδεσμοι δεν είχαν περιορίσει ωστόσο την αιμορραγία. Ευτυχώς που ήταν εκεί δηλαδή και κατάφερε να σταματήσει το αίμα, καθώς η κατάληξη του περιστατικού μπορούσε να είναι ολότελα διαφορετική.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν τελικά στο νοσοκομείο, δεν κινδύνευε όμως πια η ζωή τους. Και τα δύο έχουν κατηγορηθεί με σωρεία αδικημάτων και παραμένουν στα χέρια της αστυνομίας. Όσο για τον γιατρό, πήγε την επομένη να τα δει στο νοσοκομείο, καθώς τον ένοιαζε να δει την εξέλιξή τους.

ddoocootordjjfnsefserser2

Η αστυνομία δεν ξέρει ακόμα τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν πιστεύει πάντως πως ο καυγάς ήταν τυχαίο γεγονός. «Τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και έχουμε δεσμευτεί να φέρουμε τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης», είπε η αστυνομικός Jackie Dadd στην εφημερίδα…