Ένας 31χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της 22χρονης Ιουλιάνα Τούντος, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο πάρκο Φίνσμπουρι του βορείου Λονδίνου την περασμένη Τετάρτη.

Η νεαρή κοπέλα εργαζόταν σε μπαρ έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στο κεφάλι. Η αστυνομία πιστεύει ότι δολοφονήθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων καθώς διέσχιζε το πάρκο για να πάει στο σπίτι της.

Λίγο νωρίτερα είχε αποχαιρετίσει τους συναδέλφους της σε παμπ του Camden λέγοντάς τους ότι πήγαινε να ετοιμαστεί για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι σε σπίτι φίλων.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε εκεί ποτέ και τα ίχνη της χάθηκαν έκτοτε. Όπως μετέδωσε η Dailymail, οι αρχές βρήκαν το άψυχο κορμί της κοπέλας δίπλα σε ένα κιόσκι στην καρδιά του Πάρκου Φίνσμπουρι.

Ο ύποπτος συνελήφθη στο Ντάλστον του ανατολικού Λονδίνου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στη 1.30 το απόγευμα τοπική ώρα. Ανακρίνεται σε αστυνομικό τμήμα του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Η 22χρονη, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, είχε μετακομίσει στο Λονδίνο πριν από έξι χρόνια.

Οι γονείς της έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συνδράμουν τις αστυνομικές έρευνες. Πρόσθετος αριθμός αστυνομικών έχει ενεργοποιηθεί για περιπολίες στην περιοχή του Finsbury Park ώστε να καθησυχάσουν τους κατοίκους της περιοχής.

Οι αρχές καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για τη δολοφονική επίθεση να επικοινωνήσουν με ειδικούς τηλεφωνικούς αριθμούς ή μέσω Twitter.