Η εξαφάνιση μίας 22χρονης κοπέλας στο Λονδίνο είχε τραγική κατάληξη, καθώς οι αρχές ανακάλυψαν το πτώμα της σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου. Η ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, Ιουλιάνα Τούντος, αγνοούταν από την παραμονή των Χριστουγέννων οπότε και την είδαν για τελευταία φορά δικοί της άνθρωποι.

Η 22χρονη εργαζόταν σε μπαρ και εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τούς είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Ένφιλντ.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε εκεί ποτέ και τα ίχνη της χάθηκαν έκτοτε. Όπως μετέδωσε η Dailymail, οι αρχές βρήκαν το άψυχο κορμί της κοπέλας δίπλα σε ένα κιόσκι στην καρδιά του Πάρκου Φίνσμπουρι.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γηπεδάκι», δήλωσε ο επικεφαλής της της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών. «Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ τα αποτελέσματα από τηνιατροδικαστική εξέταση θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.