Ο Adrian Pearce από το Τορόντο του Καναδά, έχει κρατήσει εδώ και 47 χρόνια κλειστό το χριστουγεννιάτικο δώρο της πρώην συντρόφου του.

Ο 60χρονος χώρισε με την σύντροφό του, Vicki, πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Συγκεκριμένα εκείνη τον παράτησε και αποφάσισε να του δώσει ένα δώρο για να μην το πάρει και τόσο βαριά.

Ο Adrian πήρε το δώρο αλλά δεν το άνοιξε ποτέ. Ακόμη και όταν παντρεύτηκε κι έκανε παιδιά, συνήθιζε να το βάζει μαζί με τα υπόλοιπα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

adrian «Έκανα έναν μεγάλο περίπατο προς το σπίτι, ήμουν θυμωμένος και νευριασμένος, νιώθοντας όλα όσα αισθάνεται κάποιος που τον παράτησαν. Έβαλα το δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο» λέει στο CBC και συνεχίζει: «Τότε αποφάσισα ότι δεν θα το ανοίξω ποτέ και το έκανα».

andrian

Μάλιστα, όπως λέει τα παιδιά του κάθε χρόνο τον ρωτάνε εάν μπορούν να το ανοίξουν αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά. «Ίσως δεν θέλω να ξέρω τι έχει μέσα».

Κάποια στιγμή η γυναίκα του πάτησε πόδι και του είπε να μην ξαναβάλει το συγκεκριμένο δώρο κάτω από το δέντρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έστω και για λίγο δεν το ξεθάβει για να το κρατήσει λίγο στα χέρια του.

Πλέον, σκέφτεται να ανοίξει το δώρο στην 50ή επέτειο και λέει πως το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν να βρει τη Vicki και να έρθει στην… γιορτή.

«Το κράτησα, αρχικά, γιατί ήλπιζα πως θα τα βρούμε και θα είμαστε μαζί για να το ανοίξουμε. Τώρα είναι απλά μια συνήθεια  47 χρόνων», αναφέρει.

adrian

Όσο για το τι κρύβεται πίσω από το περιτύλιγμα, ο Adrian σκέφτεται ότι θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο, φωτογραφίες ή ακόμα και κάποια «σάπια» σοκολάτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει να ξέρει.