Αρκετές ήταν οι περιπτώσεις κλοπών δεμάτων που είχαν παραδοθεί στα σπίτια των κατόχων τους αλλά εκείνοι για διάφορους λόγους δεν είχαν βγει από την πόρτα τους να τα μαζέψουν. Υπό κανονικές συνθήκες ένας κούριερ δεν αφήνει ένα δέμα εάν δεν βρει κάποιον από το σπίτι να του μιλήσει ακόμα και αν δεν είναι στο όνομα τους η παραγγελία.

Ένας εξυπνάκιας κούριερ στις ΗΠΑ ωστόσο άφηνε τα δέματα έξω από τις πόρτες αφού πρώτα είχε μάθει το περιεχόμενο και μόλις τελείωνε την βάρδια του γύρναγε και τα… έκλεβε. Το σχέδιο του όμως προδόθηκε από τις κάμερες ασφαλείας ενός σπιτιού στη Φλόριντα.

Όπως μετέδωσε το ABC, ο εν λόγω κούριερ έχοντας καταλάβει ότι στο δέμα που θα άφηνε στην είσοδο του σπιτιού υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο iPhone X, αποφάσισε να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα για να το κλέψει.

Ο τύπος ωστόσο έγινε τσακωτός καθώς δεν μπήκε καν στη διαδικασία να αλλάξει παντελόνι όταν γύρισε για να βάλει χέρι στο iPhone X. H αστυνομία και οι εργοδότες του κούριερ ενημερώθηκαν αμέσως και μετά από έρευνα στα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκε το κλεμμένο δέμα.