Η 34χρονη Teri Mezzatesa από το Upper Chichester κατηγορείται ότι έκανε σεξ με έναν ανήλικο, όμως η ίδια ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού καθώς ο 15χρονος φίλος του γιου της εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε μεθύσει και χάσει τις αισθήσεις της.

Η Teri η οποία ζυγίζει 118 κιλά αντιμετωπίζει την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης και διαφθοράς ανηλίκου.

Μάλιστα, αυτός που την κατήγγειλε στις αρχές ήταν ο ίδιος της ο γιος, ο οποίος δήλωσε ότι τους βρήκε να κάνουν σεξ και άκουσε τη μητέρα του να μιλάει πρόστυχα στο φίλο του.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική πράξη ήταν συναινετική.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 Νοεμβρίου στο σπίτι της Mezzatesta, όπου βρισκόταν μαζί με τον 14χρονο γιο της και τον φίλο του.

Η αστυνομία στην αναφορά της λέει ότι η 34χρονη κάπνισε μαριχουάνα με τα δύο αγόρια για περίπου δύο ώρες μέχρι που ο γιος της λιποθύμησε στο δωμάτιό του.

Το «θύμα» της είπε στις αρχές ότι εκείνοι συνέχισαν να βλέπουν τηλεόραση και να πίνουν. Μετά είπε ότι άρχισαν να κάνουν σεξ και εκείνη του έλεγε πρόστυχα λόγια.

Εν τω μεταξύ είχε ξυπνήσει ο γιος της, ο οποίος όταν είδε το φίλο του επάνω της του έριξε μια μπουνιά και του ζήτησε να φύγει από το σπίτι. Λίγες ημέρες μετά είδε «περίεργα» μηνύματα στο κινητό της από εκείνον και αποφάσισε να αναφέρει το περιστατικό στο σχολείο του, το οποίο και κάλεσε την αστυνομία.