Η Γερμανία χαιρετίζει την καταδίκη του Ράτκο Μλάντιτς

«Σημαντική συμβολή στη δικαστική δίωξη των αποκρουστικών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν»


ΚΟΣΜΟΣ
16:51
22/11/2017
Η Γερμανία χαιρετίζει την καταδίκη του Ράτκο Μλάντιτς
3
loading

Tην καταδίκη του πρώην στρατηγού των Σέρβων της Βοσνίας Ράτκο Μλάντιτς χαιρέτησε η Γερμανία καθώς αυτός κρίθηκε ένοχος από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία για γενοκτονία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου και του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

«Η γερμανική κυβέρνηση χαιρετίζει αυτήν την απόφαση, ως μια σημαντική συμβολή στη δικαστική δίωξη των αποκρουστικών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν στην πρώην Γιουγκοσλαβία τη δεκαετία του 1990» ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Άντεμπαρ κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το Βερολίνο θα συνεχίσει να συνηγορεί υπέρ της ενίσχυσης του διεθνούς δικαίου και ιδίως του διεθνούς ποινικού δικαίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Kriton_5

    Μιλάνε και οι Γερμανοί,αλλά εμείς φταίμε, κανένας άλλος για τον αέρα που έχουν πάρει,

  2. avatar Αφραγκος

    Μιλάνε και οι Γερμανοί για εγκλήματα πολεμου που διαλύσαν 2 φορές την Ευρώπη και πάνε για τριτη...

  3. avatar Πατριώτες και προδότες

    Οι εμπνευστές της διάλυσης της Γιουγκοσλαβιας, επιχαίρουν για την καταδίκη του πατριώτη στρατηγού Μλαντιτς. Οι Γερμανοί θέλουν οσφυοκαμπτες yesmen που υπακούουν στις εντολές τους. Όπως η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η δουλοφροσύνη τους ήταν παροιμιώδης, ανάλογη του Χατζηαβατη!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει