Όλοι οι άντρες όταν κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους προσπαθούν να σκεφτούν κάτι πρωτότυπο για να την κάνουν να πει πιο εύκολα το «ναι». Και ο Βρετανός Peter O’Donnell, δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

Κανόνισε λοιπόν να πάει με την κοπέλα του ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και ενώ περπατούσαν στο Central Park εμφανίστηκαν από το πουθενά 100 χορευτές τους οποίους ο Peter συνόδευσε χορεύοντας μαζί τους την επιτυχία του Bruno Mars, με τίτλο «Marry you».

O 31ενός ετών Peter είχε «κλείσει» τους χορευτές μέσω ίντερνετ και προσπαθούσε επί εβδομάδες να μάθει τα βήματα του χορευτικού προκειμένου να εντυπωσιάσει την αγαπημένη του.

Εμφανιζόμενος μέσα από το πλήθος, ο Peter κάνει γονατιστός πρόταση γάμου. Όπως δήλωσε «ήθελα να κάνω κάτι πραγματικά διαφορετικό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ο,τιδήποτε άλλο που θα της ταίριαζε. Την πήγα μια βόλτα στο Central Park και της είπα ότι θα βλέπαμε το μνημείο του Τζον Λένον. Ήμουν τόσο νευρικός. Όταν άρχισα να χορεύω δεν ήμουν καν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνα».

Όσο για την Siobhan, όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε την πρόταση του αγαπημένου της με αποτέλεσμα το πλήθος να ξεσπάσει σε ζητωκραυγές. «Ήταν απίστευτο, καταπληκτικό. Δεν το περίμενα. Δεν του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής κι αυτό έκανε την κίνηση του ακόμα πιο ιδιαίτερη για μένα», δήλωσε η 26χρονη Βρετανίδα.

Κι απ’ό,τι φαίνεται ο Peter δεν είναι ο μόνος στην οικογένεια του που έκανε μια τόσο πρωτότυπη πρόταση γάμου.

Πρόσφατα, ο μικρότερος αδερφός του έκανε πρόταση γάμου στον πύργο του Άιφελ ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του προσπάθησε να εντυπωσιάσει την αρραβωνιαστικιά του κολυμπώντας μαζί με δελφίνια.

Ένα από τα δελφίνια εμφανίστηκε έχοντας ένα κουτάκι στο στόμα του, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα χαρτί με την πρόταση γάμου.