Ο τρόπος που οι συγγενείς και φίλοι ενός νεκρού πενθούν τον θάνατό του ποικίλει από μέρος σε μέρος του πλανήτη. Ένα παράξενο βίντεο λοιπόν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και παρουσιάζει ένα απόσπασμα από την κηδεία ενός φαν της μουσικής reggaeton, όπου δύο κοπέλες δείχνουν τη λύπη τους κάνοντας twerking πάνω από το φέρετρο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν είναι γνωστό από πού προέρχεται το βίντεο με πιθανότερες χώρες που έλαβε χώρα το περιστατικό τη Βενεζουέλα ή την Κολομβία. Οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία πάντως δεν μένουν απαθείς στην θέα των κοριτσιών που χορεύουν αισθησιακά. Τους πετούν νερό, τους σηκώνουν τα ρούχα ώστε να φανούν τα εσώρουχά τους ή ακόμα φτάνουν να τις χτυπήσουν στα οπίσθια.

Φαίνεται πως αυτός ο τύπος της κηδείας αποφασίστηκε από τους κοντινούς ανθρώπους του εκλιπόντος που ήταν φαν του συγκεκριμένου είδους μουσικής καθώς και του χορού που το συνοδεύει. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, πάντως, το twerking δεν ήταν το μόνο παράξενο θέαμα σε αυτή την κηδεία καθώς το φέρετρο είχε τοποθετηθεί πάνω σε δύο μηχανές.