Μια πληγωμένη νύφη από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ αποφάσισε να πουλήσει το νυφικό της όταν χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της ύστερα από μια δυσάρεστη διάγνωση.

Η 32χρονη Lucinda Parker Roberts αγόρασε το νυφικό της όταν αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της το 2015. Ωστόσο, όταν μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η νεαρή χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος, το ζευγάρι χώρισε και εκείνη απογοητευμένη έμεινε έχοντας πλέον μόνο το νυφικό.

nfkopl1

Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της: «Δυστυχώς έχω μια αυτοάνοση πάθηση, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι σοβαρά άρρωστη τους τελευταίους έξι μήνες. Παρά το γεγονός ότι με τον αρραβωνιαστικό μου είχαμε σχέση περισσότερο από ένα χρόνο, το άγχος και το βάρος του να είσαι με κάποιον που έχει ένα πρόβλημα υγείας τελικά τον απογοήτευσε και δυστυχώς η σχέση τελείωσε».

nfkopl5

Παρά το γεγονός ότι της πήρε μήνες να ψάχνει το ιδανικό νυφικό, πλέον θέλει να το πουλήσει καθώς δεν θέλει στον γάμο της με τον επόμενο σύντροφό της να έχει τις δυσάρεστες αναμνήσεις που της προκαλεί αυτό. Αυτό που δεν περίμενε, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει είναι η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην αγγελία της και το γεγονός ότι πολλοί της αναφέρουν πως έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Η ίδια πρόσθεσε: «Έχω κατακλυστεί με μηνύματα από ανθρώπους που έχουν περάσει εκείνοι ή φίλοι τους από παρόμοιες καταστάσεις και δυστυχώς το άγχος του να είσαι σε σχέση με κάποιον άρρωστο μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτήν. Αυτό ήταν καθησυχαστικό, ωστόσο. Ότι δηλαδή δεν είμαι μόνη εκεί έξω».

nfkopl2

nfkopl3

nfkopl4