Μια παραδοσιακή κούκλα που μοιάζει στο Ντόναλντ Τραμπ κατασκεύασε μια ιαπωνική εταιρεία με αφορμή τον εορτασμό της «ημέρας των κοριτσιών». Η συγκεκριμένη γιορτή γίνεται κάθε χρόνο στις 3 Μαρτίου για την υγεία και την ευτυχία των κοριτσιών.

klktruia1

Η κούκλα του προέδρου των ΗΠΑ είναι ντυμένη με ένα χρυσό και μαύρο κιμονό και κατασκευάστηκε από την εταιρεία παιχνιδιών Kyugetsu Co Ltd. Ορισμένοι πελάτες εξέφρασαν την έκπληξή τους για την απόφαση της εταιρείας να φτιάξει την κούκλα Trump για την «Ημέρα των κοριτσιών».

Η Debbie Walker, μια τουρίστρια από το Οχάιο που ήθελε να αγοράσει μια κούκλα για τη νεογέννητη εγγονή της, δήλωσε ότι η κούκλα δεν ήταν κατάλληλη εξαιτίας των σχολίων του Τραμπ σχετικά με τις γυναίκες κατά τη διάρκεια των εκλογών.

klktruia3

Κάθε χρόνο, η εταιρεία δημιουργεί τις κούκλες «Hina» με βάση τέσσερις σημαντικούς ανθρώπους από το χώρο του αθλητισμού και της πολιτικής.

klktruia4

Για φέτος εκτός από τον Τραμπ η μια κούκλα ήταν αφιερωμένη στην Yuriko Koike, την πρώτη γυναίκα κυβερνήτη του Τόκιο. klktruia7

Δείτε το βίντεο: