Οι νότιες πολιτείες των ΗΠΑ πλήττονται από ακραία καιρικά φαινόμενα που κόστισαν τη ζωή σε 18 άτομα, διέλυσαν σπίτια, προκάλεσαν πτώσεις δέντρων και διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Ο κυβερνήτης της Γεωργίας Νέιθαν Ντάλ κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αρκετές κομητείες της πολιτείας στις κεντρικές και νότιες περιοχές, με την προειδοποίηση ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα με τους ανεμοστρόβιλους και τις καταιγίδες μπορεί να κινηθούν βόρεια, προς την Ατλάντα.

strorm_georgia1

«Οι καταιγίδες κατέστρεψαν κοινότητες και σπίτια στη νότια και κεντρική Τζόρτζια. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με όσους υποφέρουν από τις επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων» είπε.

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο της Ατλάντας, WSB.

strorm_georgia3 strorm_georgia4 strorm_georgia5 strorm_georgia6 strorm_georgia7 strorm_georgia8 strorm_georgia9 ΤΖΟΡΤΖΙΑ strorm_georgia10 strorm_georgia11 strorm_georgia12 strorm_georgia13 strorm_georgia14 strorm_georgia15