Τι και αν επιχείρησε να την σκοτώσει, χτυπώντας την με ένα πλάστη ζύμης; Το παραλίγο θύμα, η Doris Clark Doris Clark συγχώρεσε το σύζυγο της και για να το αποδείξει, δέχτηκε να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους!

Το περιστατικό συνέβη στην Αγγλία και πρωταγωνιστές είναι ένα ζευγάρι μεγάλης ηλικίας, οι Ken και Doris Clark. Όλα ξεκίνησαν το Νοέμβρη της προηγούμενης χρονιάς όταν ο κύριος Clark επιτέθηκε στη γυναίκα του, χτυπώντας την με ένα πλάστη, την ώρα που αυτή κοιμόταν.

Όπως αποκαλύφθηκε, σχεδίαζε να την σκοτώσει και μετά να αυτοκτονήσει. Αιτία του οικογενειακού δράματος ήταν, ο φόβος του κ. Clark να ομολογήσει στη σύζυγο του πως είχε χρέη 17.000 λιρών! Έτσι πήρε τον πλάστη και άρχισε να την χτυπάει.

Όταν, η γυναίκα του ξύπνησε, ο Ken Clark συνειδητοποίησε τι ετοιμαζόταν να κάνει. «Ήταν μια στιγμή τρέλας και το μετανιώνω», λέει σήμερα.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε περισσότερα από 4 χρόνια φυλάκισης. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο μήνα.

Όσο ο Ken βρισκόταν στη φυλακή, η σύζυγος του τον συγχώρεσε. Μετά την αποφυλάκιση, επέστρεψε στο σπίτι τους και πρόσφατα ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους. Μάλιστα, η Doris Clark δήλωσε: «Τον έχω συγχωρέσει και χάρηκα όταν επέστρεψε σπίτι. Θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα καινούργιο».