Χαστούκιζαν, κλωτσούσαν και έβριζαν ηλικιωμένους σε γηροκομείο στην Ιταλία

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο - Το προσωπικό δεν τους άφηνε ούτε να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες


ΚΟΣΜΟΣ
8:04
20/10/2016
Χαστούκιζαν, κλωτσούσαν και έβριζαν ηλικιωμένους σε γηροκομείο στην Ιταλία
3
loading

Σάλο προκαλούν οι εικόνες από ιδιωτικό γηροκομείο όπου οι εργαζόμενοι χτυπούν, βρίζουν και απειλούν τους ηλικιωμένους.

Δεκαοκτώ άτομα ενέχονται σε έρευνα της εισαγγελίας της Κάτω Ιταλίας για κακοποίηση ηλικιωμένων. Πρόκειται για τους εργαζόμενους και τον διευθυντή ιδιωτικού οίκου ευγηρίας, κοντά στην πόλη Σαλέρνο, στην ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης.

Σε βίντεο το οποίο τράβηξαν οι καραμπινιέροι, με κρυφές κάμερες που κατάφεραν να τοποθετήσουν, μπορεί κανείς να διακρίνει τους εργαζόμενους να χαστουκίζουν τους ηλικιωμένους,να τους εξυβρίζουν,να τους σπρώχνουν και να τους απειλούν.

Οι τριάντα «φιλοξενούμενοι» του οίκου ευγηρίας δεν μπορούσαν, συχνά, να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς τους, ενώ πολλές φορές το προσωπικό δεν τους άφηνε ούτε να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες.

«Θα πας στην τουαλέτα μόνον όταν θα είσαι έτοιμος να πεθάνεις» και «μην σηκωθείς διότι θα σου σπάσω το κεφάλι», ακούγεται να λέει το προσωπικό σε ηλικιωμένους που βρίσκονται στο σαλόνι του οίκου ευγηρίας του Σαλέρνο.

Στο μεταξύ, η βουλή της Ρώμης ενέκρινε σήμερα νόμο ο οποίος επιτρέπει να τοποθετούνται κάμερες κλειστού κυκλώματος σε όλα τα νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και οίκους ευγηρίας της χώρας, «για την καταπολέμηση των βίαιων συμπεριφορών σε βάρος ανυπεράσπιστων παιδιών και ηλικιωμένων». Το τελικό πράσινο φως, τώρα, θα πρέπει να δοθεί με την θετική ψήφο της γερουσίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar mariasofi

  αποθήκες ψυχών...

 2. avatar Σπάρτακος

  Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κρίνεται από τη συμπεριφορά των μελών της στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες όπως,μικρά παιδιά,γερόντια,πρόσφυγες κλπ!

  1. avatar πρόσφυγες

   όχι εγκληματίες λαθρομετανάστες!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει