Η νεαρή Beth Skerratt από το Ηνωμένο Βασίλειο περιγράφει την ιστορία της μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με μοτοσυκλέτα, που είχε σαν αποτέλεσμα να παραμορφωθεί τόσο πολύ το πρόσωπό της, ώστε πλέον να μην το αναγνωρίζει ούτε η ίδια.

Η 29χρονη ενεπλάκη σε ένα τροχαίο, όταν την χτύπησε αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν πάνω στη μηχανή της. Υπέστη πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και έσπασε το σαγόνι της, τα ζυγωματικά, τη μύτη της, οστά στα μάτια καθώς και άλλα σημεία του σώματός της. Η επανορθωτική χειρουργική άλλαξε μόνιμα το σχήμα της μύτης και του σαγονιού της, έκανε όλο το πρόσωπό της μικρότερο και έμεινε με ουλές στο λαιμό.

totraum3

«Παρά το γεγονός ότι δεν θυμάμαι πολλά από τη σύγκρουση, η σωματική και ψυχική επίδραση είναι πραγματικά μεγάλη. Το σχήμα του προσώπου μου άλλαξε εντελώς και δεν μοιάζω όπως πριν. Μου πήρε πολύ καιρό να το συνηθίσω, να κοιτάζω στον καθρέφτη και να βλέπω κάποιον άλλον. Είναι κάτι με το οποίο αγωνίζομαι. Είναι το πρόσωπό μου, μεγάλωνα και το κοίταζα κάθε μέρα έτσι ώστε το να αλλάξει χωρίς να φταίω εγώ μού είναι πολύ δύσκολο. Το ατύχημα έβαλε τη ζωή μου σε αναμονή. Ήμουν στη φάση που θα έκανα το επόμενο βήμα με τον φίλο μου. Όλα ήταν τέλεια. Η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Δεν είμαι η ίδια που ήμουν πριν», λέει η 29χρονη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, από τη σύγκρουση έσπασαν πάρα πολλά οστά στο σώμα της και η κατάστασή της ήταν πολύ δύσκολη.

Τελικά, και μετά από πολλές επεμβάσεις, βγήκε από το νοσοκομείο και τώρα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, ενώ αισθάνεται τυχερή που δεν έχασε τη ζωή της στο σοβαρό τροχαίο. totraum2