Βρίσκονται σε μερικά από τα πιο ακριβά μέρη του κόσμου και ξεχωρίζουν για την πολυτέλειά τους και φυσικά το κόστος τους.

Πρόκειται για κάποια από τα πιο ακριβά ακίνητα του κόσμου καθώς κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια. Δείτε τα…

1. Le Palais Bulles, Κυανή Ακτή, 455 εκατ. δολάρια

akriva1

Το 1.200 τετραγωνικών οίκημα στη νότια Γαλλία έρχεται μαζί με δέκα δωμάτια, τρεις πισίνες, πολυτελείς κήπους και ένα αμφιθέατρο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 500 άτομα έχοντας εντυπωσιακή θέα στη Μεσόγειο. Άνηκε κάποτε σε ένα γάλλο βιομήχανο, αλλά τώρα ανήκει στον ιταλό σχεδιαστή μόδας Pierre Cardin, που ψάχνει τρόπο να το… ξεφορτωθεί.

2. Tour de Odeon penthouse, Μονακό, 330 εκατ. δολάρια

akriva2

Αυτή η πολυτελής βίλα βρίσκεται σε ένα πανύψηλο κτίριο και η θέα από εκεί κόβει την ανάσα. Ένας πολυεκατομμυριούχος θα μπορεί να απολαμβάνει όσα έχει να προσφέρει αυτό το απίστευτο ρετιρέ με τη γιγαντιαία πισίνα υπερχείλισης. Είναι εξοπλισμένο επίσης, μεταξύ άλλων με το δικό του κέντρο υγείας, ενώ το κτίριο προσφέρει και 24ωρο σοφέρ.

3. Playboy Mansion, Καλιφόρνια, 200 εκατ. δολάρια

akriva3

Έχει φιλοξενήσει χιλιάδες διασημότητες και όμορφες γυναίκες κατά τη διάρκεια των ετών. Διαθέτει 29 δωμάτια, θέατρο, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, πισίνα και ξενώνα τεσσάρων υπνοδωματίων. Επίσης είναι η περιβόητη φωλιά όπου περνούσαν την ώρα τους τα κουνελάκια του Playboy.

4. Gemini, Φλόριντα, 195 εκατ. δολάρια

akriva4

Το… ανάκτορο διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και πισίνα μέσα σε μια πλούσια βλάστηση με φοίνικες στο πίσω μέρος. Δε θα μπορούσε να λείπει ξενώνας πολλών ακόμα υπνοδωματίων και μπάνιων, ένα γήπεδο γκολφ, κήπος, δεντρόσπιτο και ό,τι άλλο μπορεί να επιθυμήσει κάποιος εκατομμυριούχος.

5. Taohuayuan, Κίνα, 154 εκατ. δολάρια

akriva5

Έχει χαρακτηριστεί ουτοπία και όχι άδικα. Βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί κοντά στη λίμνη Dushu στο Suzhou της Κίνας. Διαθέτει 32 υπνοδωμάτια και 32 μπάνια, όλα χτισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν φυσικό φως. Χρειάστηκε τρία χρόνια για να κατασκευαστεί καθώς όλα τα τούβλα που χρησιμοποιήθηκαν σκαλίστηκαν με το χέρι.