Ο 26χρονος Oliver Pugh είναι ένας άνδρας που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο πιο άτυχος και πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου ταυτόχρονα.

Μετά από μια τετραετία σοβαρών ασθενειών, τώρα τον εγκατέλειψε και η γυναίκα του. Ο ίδιος αγωνίστηκε απέναντι στη μηνιγγίτιδα, σε μια νοσοκομειακή λοίμωξη, σε καρδιακή προσβολή και καρκίνο που του προκάλεσε προσωρινή παράλυση. Έχει χάσει επίσης τον αντίχειρά του σε ένα εργατικό ατύχημα αλλά τα κατάφερε και επέζησε από όλα.

minigitida2

minigitida3

«Ήμουν σίγουρα ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο» λέει ο ίδιος μιλώντας σε συνέντευξη για τη ζωή του. Η σύζυγός του Grace, τον εγκατέλειψε μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη αυτός τον περασμένο χρόνο.

minigitida4

Όμως ο Oliver, ο οποίος έχει δύο παιδιά, την τετράχρονη Millie, και τη δίχρονη Monroe ξεπέρασε και το πρόβλημα του καρκίνου, τον Ιανουάριο και τώρα έχει φτιάξει ένα μπαρ στη γενέτειρά του στο Buxton.

minigitida5

Ο ίδιος κοιτάζει όπως λέει με αισιοδοξία το μέλλον και θέλει να το αλλάξει. Κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις ασθένειες από τις οποίες επλήγη και συγκεκριμένα τη μηνιγγίτιδα, μια σοβαρή ενδοσοκομιακή λοίμωξη, την καρδιακή προσβολή και τον καρκίνο. Τώρα όμως έχει να αντιμετωπίσει και ένα συναισθηματικό πρόβλημα και συγκεκριμένα την απόρριψη από τη γυναίκα του.

minigitida6minigitida1

«Όταν νομίζεις ότι πρόκειται να πεθάνεις δεν έχεις χρόνο για να αμφισβητήσεις τα πράγματα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις» λέει ο ίδιος μιλώντας για την ιστορία του. Αυτό που θέλει είναι να αφήσει πίσω του τα προβλήματα υγείας και να ξεκινήσει να φτιάξει όπως λέει ένα λαμπρό μέλλον. Άρχισε λοιπόν από την καριέρα του και αργότερα ελπίζει να συνεχιστεί και στα προσωπικά του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.