Ένα 9χρονο αγόρι από την Κίνα παραλίγο να χάσει το χέρι του, όταν η μητέρα χτύπησε τον καρπό του με έναν μπαλτά σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το δάγκωμα ενός φιδιού.

Η μητέρα του παιδιού αποφάσισε να κόψει τον καρπό του γιου της χρησιμοποιώντας έναν μπαλτά αφού δαγκώθηκε από ένα φίδι την περασμένη εβδομάδα. Η γυναίκα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, είπε ότι ήλπιζε να στραγγίξει το «κακό αίμα» από το σώμα του γιου της, προκειμένου να αντιμετωπίσει το δάγκωμα ενός φιδιού. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το 9χρονο παιδί έχασε σχεδόν το δεξί του χέρι και το μαχαίρι έφτασε μόλις τρία χιλιοστά από τον τένοντά του. Σύμφωνα με τις αναφορές, το παιδί έπαιζε έξω από το σπίτι της οικογένειας με ένα κοτόπουλο το μεσημέρι στις 7 Ιουλίου.

Η μητέρα του, που ονομάζεται Yang, λέει ότι ανησυχούσε ότι το παιδάκι μπορεί να έχανε το κοτόπουλο και γι’ αυτό βγήκε να προσέξει τι κάνει. Τότε συνειδητοποίησε ότι ο 9χρονος έπαιζε μέσα στα χόρτα και μόλις είχε δαγκωθεί από ένα φίδι. Είδε μια τρύπα στο χέρι του γιου της και ζήτησε από το γιο της να της περιγράψει το ζώο. Η Yang στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι ο γιος της είχε δαγκωθεί από ένα φίδι. Εκείνη άρχισε να προσπαθεί να πιπιλίσει απευθείας όλο το δηλητήριο από την πληγή. Στη συνέχεια προσπάθησε να καθαρίσει και να αποστειρώσει την πληγή που είχε δημιουργηθεί από το δάγκωμα. Πάνω στην απόγνωσή της, όπως αναφέρει, σήκωσε ένα μπαλτά από την κουζίνα και έκοψε το χέρι του αγοριού δημιουργώντας μια μεγάλη πληγή. Το αίμα δε σταματούσε να τρέχει. Η μητέρα μετέφερε το γιο της στο πλησιέστερο νοσοκομείο ωστόσο λόγω της κατάστασής του δεν μπορούσε να γίνει εισαγωγή.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα μεγαλύτερο νοσοκομείο με τη μητέρα να κατηγορεί συνέχεια τον εαυτό της και να κλαίει με λυγμούς. Το παιδί είναι εκτός κινδύνου, αλλά παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση με το δεξί του χέρι να είναι χειρουργημένο.

mpal1 mpal3 mpal4