Ο 63χρονος Drew Donaldson είναι ένας πατέρας από τη Σκωτία που αποφάσισε να χάσει τα πολλά περιττά κιλά του για ένα μοναδικό λόγο, που έχει να κάνει με την κόρη του.

Ο ίδιος αποφάσισε και κατάφερε να χάσει 127 κιλά για να εκπληρώσει το όνειρό του και να συνοδεύσει την κόρη του την ημέρα του γάμου της. Ο 63χρονος φοβόταν ότι τα 215 κιλά θα τον ανάγκαζαν να τη συνοδεύσει όντας σε ένα αναπηρικό καροτσάκι, πράγμα που τον έπεισε να φροντίσει για πρώτη φορά τον εαυτό του. Ο ίδιος ξεκίνησε να κάνει δίαιτα το Νοέμβριο του 2014 οπότε και αρραβωνιάστηκε η κόρη του και το όνειρό του έγινε τελικά πραγματικότητα.

«Ήταν μια τεράστια φιλοδοξία για μένα και είμαι περήφανος που κατάφερα να την εκπληρώσω. Φαινόταν τόσο όμορφη και εμένα με περιέγραφαν ως “κομψό”, πράγμα που είχε να συμβεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά τη γέννηση των παιδιών σου, ο γάμος τους είναι το επόμενο σημαντικό πράγμα και το να είμαι σε θέση να διαδραματίσω έναν ρόλο σε αυτό και να τη συνοδεύσω με έκανε πολύ ιδιαίτερο», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στη βρετανική Daily Mail.

Εξηγώντας το πώς έφτασε σε αυτά τα κιλά, αναφέρει ότι από τότε που παντρεύτηκε δεν ασχολήθηκε ξανά με την κουζίνα, άρχισε να μην τρώει υγιεινά παίρνοντας φαγητό απ’ έξω με αποτέλεσμα τα κιλά να αρχίσουν να συσσωρεύονται. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών πήρε 63 κιλά καθιστώντας τον παχύσαρκο και με τα προβλήματα υγείας να αυξάνονται.

Αυτό που θα μπορούσε να τον κάνει να αλλάξει ήταν μόνο το να συνοδεύσει την κόρη του στην πιο σημαντική μέρα της ζωής της, πράγμα που τελικά συνέβη. Δίνοντας συμβουλές για την απώλεια των κιλών, λέει πως ξεκίνησε να κάνει ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. diet2 diet3 diet4