Αυτές οι φωτογραφίες που ζαλίζουν αποκαλύπτουν το «πυκνό» «χωριό» το οποίο πολλοί Θιβετιανοί και Θιβετιανές μοναχές το αποκαλούν σπίτι.

Υποτυπώδη ξύλινα σπίτια ζωγραφισμένα με το παραδοσιακό κόκκινο χρώμα του Θιβέτ, συσσωρεύονται ψηλά κατά μήκος των λόφων και των κοιλάδων. Η σχολή που βρίσκεται στην περιοχή Gharze του Σιτσουάν στην Κίνα, είναι η μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο και εκεί συρρέουν πολλοί ευσεβείς οπαδοί για να μάθουν για τη θρησκεία. Ο 32χρονος φωτογράφος Jesse Earl Rockwell από την Καλιφόρνια πέρασε έξι μέρες στην περιοχή για να απαθανατίσει αυτό το μέρος λατρείας στην πλάγια του λόφου.

Μαζί με τις κατοικίες τους, ο φωτογράφος έχει καταφέρει επίσης να συλλάβει μερικές από τις ασυνήθιστες παραδόσεις των κατοίκων εκεί συμπεριλαμβανομένης της παραδοσιακής ταφής στον ουρανό όπου ο αποθανών τοποθετείται μέσα σε ένα αντικείμενο και αφήνεται να καταναλωθεί από τους γύπες. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, μόλις πέσει το σκοτάδι το «χωριό» του βουδισμού φωτίζεται και δημιουργεί εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά.

Κάθε χρόνο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, χιλιάδες μοναχοί και μοναχές φτάνουν στο Ινστιτούτο που βρίσκεται εκεί για να μελετήσουν το βουδισμό και να διαμείνουν στις καμπίνες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που τράβηξε ο 32χρονος.

Οι περισσότεροι μοναχοί φτάνουν στην πλαγιά του λόφου με τα πόδια αν και υπάρχουν δρόμοι και ευκολότερη πρόσβαση. Δεν είναι ωστόσο μόνο οι μοναχοί και οι μοναχές που συρρέουν στην περιοχή αλλά επίσης και πιστοί που έρχονται για προσκύνημα.

Βλέποντας κανείς τις εικόνες παρατηρεί μια αρμονία στα οικήματα που έχουν βαφτεί με αυτό το παραδοσιακό χρώμα ενώ οι μοναχοί απαθανατίζονται στους δρόμους να χαμογελούν. Το κτίριο του Ινστιτούτου ξεχωρίζει με μια σκεπή χρωματισμένη με χρυσό. Το Ινστιτούτο ιδρύθηκε το 1980 και πολλά από τα οικήματα είναι κατασκευασμένα από τότε.

thivetmonaxoi1 thivetmonaxoi2 thivetmonaxoi3 thivetmonaxoi4 thivetmonaxoi7 thivetmonaxoi5 thivetmonaxoi8 thivetmonaxoi6 thivetmonaxoi9 thivetmonaxoi10 thivetmonaxoi11 thivetmonaxoi12 thivetmonaxoi13 thivetmonaxoi15 thivetmonaxoi16 thivetmonaxoi17 thivetmonaxoi18 thivetmonaxoi14