Νέα στοιχεία για τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση

Δημοσίευμα αναφέρει ότι έμαθε για την απιστία του Ντόντα από τους σωματοφύλακες


ΚΟΣΜΟΣ
17:55
04/06/2016
Νέα στοιχεία για τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση
2
loading

Ένα ακόμη δημοσίευμα έρχεται να προσθέσει στοιχεία για τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Μιράντα Ντόντα. Αυτή τη φορά η Daily Mail, γράφει ότι η Αθηνά Ωνάση, έμαθε για την απιστία του Ντόντα από τους άντρες της προσωπικής της φρουράς.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι σωματοφύλακες της ήταν αυτοί που της «άνοιξαν» τα μάτια αφού τον είδαν οι ίδιοι να απατά την Αθηνά με άλλη γυναίκα, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλιφόρνια.

Συγκεκριμένα, ο Ντόντα είχε ένα one- night stand με την αδελφή ενός διάσημου ιππέα, μιας εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αν και αρχικά ο ίδιος παρακάλεσε τους σωματοφύλακες της Αθηνάς να μην πουν τίποτα στη γυναίκα του, εκείνοι της αποκάλυψαν την αλήθεια και αμέσως η χρυσή κληρονόμος μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε για την Ευρώπη, εγκαταλείποντας το σπίτι και τον Αλβάρο.

Όλοι πάντως λένε ότι η Αθηνά Ωνάση, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, σε σημείο που σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία, γιαυτό, οι άντρες που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της, βρίσκονται μαζί της όλο το 24ωρο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar GSK

    Να το κατηγορήσουμε το κοριτσάκι ...

  2. avatar Δικαιος Λογισμος

    Αυτό το κορίτσι δεν ξέρει να ζει. Τόση περιουσία τόσα ενδιαφέροντα τόσα ωραία πράγματα να ζήσει και αυτή ένας αντρας μπήκε στο σπίτι με αυτόν τα έμπλεξε και στεναχωριέται για έναν αποτυχημένο βλάκα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει