Οι οπαδοί του Βλαντιμίρ Πούτιν ή καλύτερα οι φανατικοί θαυμαστές του, έχουν τώρα ένα μέρος, έναν καλαίσθητο χώρο, όπου μπορούν να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να κάνουν προπόσεις υπέρ του ρώσου προέδρου. Πρόκειται για ένα καφέ, που είναι απόλυτα αφιερωμένο στον 63χρονο πρόεδρο – στεγάζεται στην ανατολική Σιβηρία, ονομάζεται Το καφέ του Προέδρου και βρίσκεται περίπου 4.000 χιλιόμετρα από τη Μόσχα.

Στο καφέ, ο επισκέπτης θα δει τους τοίχους διακοσμημένους με φωτογραφίες του Πούτιν ενώ… περίοπτη θέση έχει ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα. Αν δείτε και τις φωτογραφίες, η εικόνα του χαμογελαστού πλανητάρχη «κοσμεί» τα χαρτιά υγείας, ενώ οι αμερικανικές σημαίες χρησιμεύουν ως πατάκια στην τουαλέτα.

Στην είσοδο επίσης του WC, υπάρχουν σκόρπιες και οι φωτογραφίες του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και της γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ.

Όπως αναφέρει το Reuters, το εν λόγω μαγαζί άνοιξε τον περασμένο μήνα, στην εργατική συνοικία της πόλης Krasnoyarsk. Πάντως, ο 26χρονος επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης, Dmitry Zhdanov, επιμένει ότι δε μισεί τη Δύση. «Είμαι ουδέτερος ως προς τους δυτικούς πολιτικούς. Είναι απλά μια επιχείρηση, δεν έχω τίποτα προσωπικό».

Ωστόσο, τι τον ενέπνευσε να ανοίξει ένα τέτοιο καφέ; «Όταν συζητούσαμε με τους συνεταίρους μου για τα σχέδιά μας να ανοίξουμε ένα νέο καφέ, σκεφτήκατε ένα θέμα που θα προσέλκυε πελατεία και θα είχε εγγυημένη επιτυχία», εξηγεί.

Οι θαμώνες, εκτός των άλλων, μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με τον πρόεδρο, δίπλα στην πραγματικών διαστάσεων εικόνα του.

oasdabda1 oasdabda2 oasdabda3 oasdabda4 oasdabda5 oasdabda6 oasdabda7