Οι παρακάτω φωτογραφίες που απεικονίζουν έναν άντρα με ψυχικά προβλήματα αλυσοδεμένο στον τοίχο είναι ικανές να σοκάρουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους.

Η ιστορία του θυμίζει κατά πολύ τη δική μας ιστορία στο Κωσταλέξι. Η μητέρα, που ισχυρίζεται πως ότι κάνει είναι για το καλό του, τον έχει κλειδωμένο σε έναν ετοιμόρροπο αχυρώνα στη Chongqing, στην Νότια Κίνα, για περισσότερο από 23 χρόνια.

Η 76χρονη Xiao Anrong, ανησυχώντας για την περίθαλψη του 40χρονου γιου της, Tang, μετά το θάνατό της εκλιπαρεί για βοήθεια. Δεδομένου ότι τα άλλα δύο παιδιά της έχουν φύγει από το σπίτι, η Xiao έχει μείνει μόνη της να τον πλένει, κουρεύει και να καθαρίζει τον αχυρώνα του και να τον ταΐζει.

Εν τω μεταξύ πρέπει να καταφέρει να φέρει βόλτα με μία σύνταξη μόλις 18 ευρώ το μήνα. Ο λόγος που είναι επιτακτική ανάγκη κατά την ίδια να διατηρεί τον γιο της αλυσοδεμένο γυμνό είναι γιατί ότι ρούχα και αν του φορέσει τα σκίζει και αποτελεί κίνδυνο για τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Tang όντας 23 χρόνια αλυσοδεμένος είναι ανήμπορος να περπατήσει κανονικά, μιας και οι μύες των ποδιών του έχουν ατροφήσει. Κοιμάται κάτω στο γυμνό έδαφος, αφού δεν μπορεί την επαφή με κάποιο στρώμα.