Σε διπλό φονικό κατέληξε η άρνηση μιας βρετανίδας μητέρας να επιτρέψει το γάμο της ανήλικης κόρης της με έναν τούρκο σερβιτόρο.

Ο 17χρονος Ρετσέπ Τσετίν διατηρούσε εδώ και δύο χρόνια δεσμό με την 15χρονη αγγλίδα Σάνον Γκρέιαμ, η οποία έκανε κάθε χρόνο τις διακοπές της στο παραλιακό θέρετρο Κουσάντασι, της Τουρκίας.

Ωστόσο, η μητέρα της κοπέλας διαφωνούσε με τη σχέση. Πριν από μία εβδομάδα, η 54χρονη Μάριον Γκρέιαμ τσακώθηκε με τον νεαρό και του απαγόρευσε να ξαναδεί την κόρη της. Ο Τσετίν εξαγριώθηκε και αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο. Επισκέφθηκε τη γυναίκα με το πρόσχημα της συμφιλίωσης και της πρότεινε να πάνε μαζί μία βόλτα. Η Γκρέιαμ δέχθηκε και μπήκε στο αυτοκίνητο του νεαρού μαζί με τη φίλη της, Κάθι Ντίνσμορ. Ο Τσετίν, αφού οδήγησε τις δύο γυναίκες σε ένα δάσος, τις σκότωσε, κόβοντάς τους το λαιμό.

Ο πατέρας της 15χρονης Σάνον δήλωσε ότι από την αρχή δεν συμφωνούσε με το δεσμό της κόρης του και χαρακτήρισε τον Τσετίν «κτητικό» και «βίαιο». Μάλιστα υποστήριξε ότι ο σερβιτόρος κακοποιούσε το κορίτσι.

Ο Τσετίν συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ομολόγησε τους δύο φόνους.