Με 14μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε ο 28χρονος David Golding, ο οποίος μετέδωσε έρπη γεννητικών οργάνων στην κατά τέσσερα χρόνια νεότερη αγαπημένη του, Cara Scott, για να σιγουρευτεί ότι κανένας άλλο δε θα την ήθελε ξανά.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η δεσποινίς Scott προσβλήθηκε από το αφροδίσιο νόσημα κατά τους πρώτους μήνες που σύναψε ερωτικές επαφές με τον αγαπημένο της. Βέβαια, αυτός αρνήθηκε ότι ήταν υπεύθυνος.

Η ίδια πλέον, παραδέχεται: « Θυμώνω και στενοχωριέμαι κάθε φορά που παρουσιάζω τα συμπτώματα. Είναι ένας ενοχλητικός τρόπος να τον θυμάμαι. Αλλά να τον βλέπω να τιμωρείται γι αυτό με βοήθησε να συνεχίσω τη ζωή μου. Η φυλακή είναι ακριβώς αυτό που του αξίζει. Όταν το παραδέχτηκε ένοιωθα αηδιασμένη και έκλαιγα τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν ήθελα ούτε να τον βλέπω. Αλλά δεν μπορούσα να φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι δε θα έβρισκα ποτέ κανέναν άλλον».

Παρόλο που η νεαρή κοπέλα τον είχε ρωτήσει επανειλημμένα για το εάν έφερε τον ιό εκείνος συνέχιζε να το αρνείται επίμονα μέχρι που τελικά το παραδέχτηκε τον περασμένο χρόνο.

Έκτοτε, σταδιακά το ζευγάρι άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι δύο νέοι σταμάτησαν να κοιμούνται μαζί μέχρι που τελικά χώρισαν.

Σήμερα, η Lee έχει προχωρήσει τη ζωή της με το νέο της σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.