Αυτός είναι ο Evan Antin. Είναι κτηνίατρος, μένει στην Καλιφόρνια και τελευταία γίνεται όλο και πιο γνωστός μέσω Instagram στο οποίο αποκτά καθημερινά περισσότερους followers. Ο γοητευτικός κτηνίατρος έχει γεμίσει το προσωπικό του προφίλ στο κοινωνκό δίκτυο με φωτογραφίες του με τους συμπαθητικούς ασθενείς του και συγκεντρώνει εκατοντάδες likes αλλά όπως φαίνεται και τα βλέμματα των γυναικών που σπεύδουν να σχολιάσουν πόσο γοητευτικός είναι.

Το περιοδικό People μάλιστα τον χαρακτήρισε ως τον πιο «σέξι γόη» ενώ πολλές γυναίκες ότι αδιαμφισβήτητα είναι ο πιο σέξι κτηνίατρος που έχει γίνει γνωστός. Ο κτηνίατρος έχει ειδικευτεί και στα εξωτικά ζώα ενώ πέρασε κάποια χρόνια ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες για να περιθάλψει τα ζώα που είχαν ανάγκη. Εκτός όμως από κτηνίατρος είναι επίσης μοντέλο στον ελεύθερο χρόνο του ενώ σε πιο νεαρή ηλικία δούλευε και ως personal trainer. Εκτός από τις φωτογραφίες που βγάζει παρέα με τα ζώα, δημοσιεύει επίσης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και στο Instagram, στιγμές από την εξέταση των τετράποδων ασθενών του και διάφορα κουίζ σχετικά με τα ζώα. Τελευταία φωτογραφία μάλιστα ήταν μία ακτινογραφία δοντιών και ο ίδιος ρωτούσε τον κόσμο να μαντέψει σε ποιο ζώο ανήκουν.

Για όσες και όσους βέβαια δεν ενδιαφέρονται για την εξωτερική εμφάνιση του γιατρού, ο ίδιος φροντίζει να δίνει σχεδόν καθημερινά διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα ζώα και επίσης διάφορες περιπτώσεις ασθένειας ζώων και πώς τις χειρίστηκε. Για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το επάγγελμα έχει «ανεβάσει» επίσης και ένα βίντεο με μια «τυπική» μέρα ενός κτηνιάτρου ελπίζοντας να εμπνεύσει κι άλλους να ασχοληθούν. Τον ελεύθερο χρόνο του επίσης μοιράζεται στο διαδίκτυο και τα δικά του κατοικίδια στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

ktind01 ktind02 ktind03 ktind04 ktind05 ktind0000 ktind06 ktind07 ktind08 ktind09 ktind10 ktind11 ktind12 ktind13