«Η βασίλισσά μας θα συνεχίσει να είναι η Μις Υφήλιος», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος μετά τη γκάφα που μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση από την τηλεόραση και η οποία σημάδεψε την τελετή στέψης της Μις Υφηλίου 2015, όταν σε διάστημα λίγων λεπτών το στέμμα άλλαξε χέρια και από τη Μις Κολομβία κατέληξε στη Μις Φιλιππίνες, χθες στο Λας Βέγκας.

«Είναι ασυνήθιστο… παρακολουθούσα την τελετή απονομής της Μις Υφηλίου με την οικογένειά μου, είχαμε ήδη αρχίσει να πανηγυρίζουμε όταν ανακοίνωσαν ότι η Κολομβία κερδίζει τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά» δήλωσε ο Σάντος στο ραδιοφωνικό δίκτυο Radio Nacional.

«Η βασίλισσά μας (της ομορφιάς) ήταν υπέροχη, ήταν συγκλονιστική και νιώσαμε απογοήτευση όταν αυτός ο παρουσιαστής είπε ότι έκανε λάθος» προσέθεσε ο πρόεδρος της Κολομβίας, της χώρας που είχε ήδη πανηγυρίσει πριν από έναν χρόνο τη στέψη της Μις Κολομβίας, Παουλίνα Βέγκα Ντιέπα, με τον τίτλο της Μις Υφηλίου 2014.

«Για εμένα, η βασίλισσά μας συνεχίζει και θα συνεχίζει να είναι η Μις Υφήλιος. Την έστεψαν βασίλισσα, οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν, και για εμένα, ως υπήκοο της Κολομβίας, θα συνεχίσει να φέρει το τίτλο της Μις Υφήλιος» κατέληξε ο Χουάν Μανουέλ Σάντος.