Ένας εργάτης που ξόδεψε 5.000 λίρες (5.689 ευρώ) για να φέρει τη γυναίκα του από τη Τζαμάικα στη Μεγάλη Βρετανία έμεινε τελικά με μια φωτογραφία, καθώς η νύφη τον παράτησε μόνο και έρημο 20 λεπτά αφότου πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού του!

Ο Johnny Gannon μάλιστα πλήρωσε ακόμη και για την βίζα της 24χρονης Patrice Chambers, έτσι ώστε να μπορέσουν να ζήσουν τον έρωτά τους και να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία στο σπίτι του στο Perth της Σκωτίας.

Μόλις όμως εκείνος και η Patrice έφτασαν στο σπίτι, η πονηρή νεαρή έστειλε τον… τυφλωμένο από έρωτα 57χρονο γαμπρό να αγοράσει noodles και όταν εκείνος επέστρεψε του ανακοίνωσε απλά ότι… τον εγκαταλείπει!

Χρειάστηκαν μόλις 20 λεπτά για να καλέσει ένα ταξί και να μπει στο πρώτο τρένο, αφήνοντας τον κ. Gannon έκπληκτο. Μάλιστα, ο ίδιος λίγο αργότερα ανακάλυψε ότι τον είχε χρεώσει και 500 αγγλικές λίρες στο λογαριασμό του κινητού του.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις αρχές του χρόνου στην Τζαμάικα, ενώ ο Johnny πλέον πιστεύει ότι τα είχε σχεδιάσει όλα από την αρχή με έναν φίλο της από τη Τζαμάικα, ο οποίος ήταν στο Bristol.

«Περίμενα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με την Patrice, αλλά νομίζω ότι εκείνη τα είχε κανονίσει όλα αυτά εδώ και καιρό. Η σχέση μας δεν ήταν κάτι απλό μέσω Διαδικτύου. Τη γνωρίζω δύο χρόνια και πίστευα πως ό,τι ζούσαμε ήταν αληθινό. Με χρησιμοποίησε και νιώθω εξευτελισμένος και χαζός» είπε ο ίδιος.

Ο κ. Gannon πηγαίνει πολύ συχνά για διακοπές στη Τζαμάικα. Ένας φίλος του τους έκλεισε «ραντεβού στα τυφλά» και παρά τα 33 χρόνια που τους χωρίζουν την ερωτεύτηκε.

«Είχε ένα μικρό μπαράκι και σύχναζα εκεί πέρα. Ήταν πολύ έξυπνη και πίστευα ότι μπορούσε να γίνει πολύ καλή σύντροφος. Φυσικά, δε μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν τόσο τυχερός για να έχω μια τόσο όμορφη γυναίκα… και συχνά με τσιμπούσα για να δω αν είναι όνειρο. Η σχέση μας γινόταν όλο και καλύτερη όσο περνούσε ο καιρός και δεν υποψιάστηκα τίποτα» συμπλήρωσε.

Ένας φίλος του του είπε ότι είχε ένα φίλο στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά όταν τη ρώτησε εκείνη του απάντησε ότι εκείνη η σχέση ανήκε στο παρελθόν.

Συνέχισε να πηγαίνει στη Τζαμάικα για να τη βλέπει και, όπως λέει ο ίδιος η Patrice ήταν εκείνη που ανέφερε πρώτη τη λέξη «γάμος». Της πλήρωσε το νυφικό και το χτένισμα για τη… μεγάλη μέρα και όταν επέστρεψε στη Σκωτία, άρχισε να ετοιμάζει τα χαρτιά της.

Στο τέλος, της έστειλε 700 λίρες Αγγλίας (796 ευρώ) και ακόμη περισσότερα όταν εκείνη του είπε ότι κάποιος της τα έκλεψε.

Μόνο φέτος, όπως λέει, έχει ξοδέψει περισσότερες από 4.000 λίρες (4.551 ευρώ) για την Patrice.

Μετά από όλα αυτά την κατήγγειλε στην αστυνομία και μάλιστα προτίθεται να επικοινωνήσει με την υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης και φυσικά προσπαθεί να βρει… με ποιο τρόπο θα το πει στη μαμά του!!!