Όταν η σερβιτόρα Jessica Morris καθάρισε το τραπέζι το οποίο είχε σερβίρει, βρήκε στο κάτω μέρος του λογαριασμού ένα μήνυμα: «Αυτός είναι ο σύζυγός μου, βρες δικό σου. Καλή τύχη».

Η γυναίκα που το είχε γράψει προφανώς ένιωθε πως η Morris  φλέρταρε ή επεδίωκε να φλερτάρει τον άνδρα της και επιχείρησε να τη βάλει στη θέση της. Αλλά η Morris- πρόσφατα παντρεμένη και η ίδια- δεν άφησε την κατηγορία να πέσει κάτω.

«Ο δικός μου σύζυγος ποτέ δεν θα με άφηνε να νιώσω τόσο ανασφαλής ώστε να νιώσω την ανάγκη να γράψω ένα τέτοιο απαίσιο σημείωμα σε έναν σερβιτόρο και να τον κάνω να νιώσει όπως εσύ», απάντησε η νεαρή γυναίκα από την Αυστραλία σε μήνυμά της στο Facebook.

«Οπότε, Jenny, να μια συμβουλή ζωής από μένα για σένα: η ανασφάλειά σου ως γυναίκα είναι θλιβερή. Να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τον άνδρα σου ώστε να μην χρειάζεται να προσβάλεις κάποιον για να  νιώσεις εσύ καλά. Ειδικά μια σερβιτόρα που ζει από τα φιλοδωρήματα και τα χρειάζεται για να βοηθήσει τον σύζυγό της να πληρώνει τους λογαριασμούς».

Το ποστ έγινε γρήγορα viral, όπως γράφει η Herlad Sun, και η Jenny αν το διάβασε μάλλον πήρε το μήνυμα…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.