Θα ξοδέψετε τριάντα ώρες και κάτι περισσότερο από 3.000 δολάρια. Αλλά εάν φοιτήσετε στο Moral Education Centre για γυναίκες στο Πεκίνο, θα μάθετε πώς να προσελκύετε έναν δισεκατομμυριούχο ή έναν εκατομμυριούχο ή απλά έναν άνδρα με οικονομική άνεση, τεχνικές για να δείχνετε πιο ελκυστικές, από το πώς να βάζετε μέικ απ με τον πιο κολακευτικό τρόπο μέχρι το πώς να εντοπίζετε εάν έχουν να κάνουν με έναν ψεύτη από τις εκφράσεις του προσώπου του.

Το σχολείο- γελάτε, αλλά βρίσκεται στη χώρα που αποτελεί τη δεύτερη οικονομία στον πλανήτη, πατρίδα 189 δισεκατομμυριούχων και σχεδόν ενός εκατομμυρίου εκατομμυριούχων- έχει προσελκύσει 2.800 γυναίκες της μεσοαστικής τάξης από τότε που άνοιξε τον Αύγουστο πέρσι.

Η 23χρονη «μαθήτρια» Zhou Yue πιστεύει πως αξίζει τον κόπο- και τα χρήματα. «Η οικογένειά μου είχε μία επιχείρηση και υπήρξε μία περίοδος που τα πράγματα ήταν δύσκολα για μας. Εκείνη την περίοδο σκεφτόμουν πολύ, αναρωτιόμουν γιατί έπρεπε να το περάσω αυτό, γιατί η παιδική μου ηλικία έπρεπε να είναι τόσο διαφορετική από άλλων ανθρώπων. Κι έτσι σκέφτηκα πως εάν μπορέσω να παντρευτώ έναν πλούσιο άνδρα, δεν θα έχω αυτές τις έγνοιες», δήλωσε στο Reuters.

Η 28χρονη Lily Bing πιστεύει πως η «εκπαίδευσή» της αυτή σημαίνει καλύτερες προοπτικές. Οι μαθητές διδάσκονται πώς να συζητούν, πώς να αναπτύξουν τη προσωπικότητά τους και πώς να σερβίρουν τσάι με λεπτότητα.