Η Ali και ο Andrew είναι δυο πρώην σύντροφοι, που γνωρίστηκαν στο Κολέγιο και επί 7 χρόνια υπήρξαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Χώρισαν πριν από δυο χρόνια, όταν ο Andrew άρχισε να «φλερτάρει» και με άλλες γυναίκες.

Σε δυο βίντεο που ανέβασε το περιοδικό Glamour, το πρώην ζευγάρι κάνει όλες τις δύσκολες ερωτήσεις, εκείνες που θα έδιναν μια εξήγηση για το τι συνέβη στη σχέση τους.

«Γιατί με απάτησε τόσες πολλές φορές;», ρωτά η Ali. Αν και ο Andrew προσπαθεί να διευκρινίσει ότι δεν την είχε απατήσει-τουλάχιστον όχι ακριβώς-η Ali τον πιέζει να το ομολογήσει και το πετυχαίνει. «Νομίζω ότι ήταν επειδή ενδιαφερόμουν και για άλλες επιλογές», είπε. «Γιατί το έκανα τόσες φορές;», σημειώνει και πάλι ο ίδιος «Δε έχω την απάντηση», εξηγεί.

Ακολούθως οι δυο πρώην, αρχίζουν και αναπολούν την πρώτη τους συνάντηση και μοιράζονται τις αγαπημένες τους αναμνήσεις-όπως αυτή όπου ο Andrew έριξε την ιδέα του γάμου.

«Είπα ‘θα μπορούσα να σε παντρευόμουν τώρα αμέσως’ και εσύ είπες ‘λοιπόν, αν το πρότεινες θα έλεγα Ναι’», λέει ο άντρας.

Στο δεύτερο βίντεο, το ζευγάρι κάνει έναν απολογισμό της σχέσης που είχε  πριν το χωρισμό, για το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν και γιατί ο Andrew θέλει να μείνουν φίλοι. «Γιατί πραγματικά μου λείπεις», της λέει με δάκρυα στα μάτια.