Το πρωί εργάζεται στον τομέα της εγκληματολογικής ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο John Moore στη Βρετανία, το οποίο διαθέτει μια τεράστια συλλογή από σκελετούς και μια σειρά από ανθρώπινα υπολείμματα, ενώ το βράδυ μεταμορφώνεται σε… ζόμπι!

Η 34χρονη Cal Davenport, όπως σημειώνουν τα βρετανικά μίντια, όταν βγάζει τη λευκή ποδιά της, ρίχνει άφθονο αίμα στο σώμα της και μεταμορφώνεται σε ζωντανή-νεκρή, κυνηγώντας ανυποψίαστους πολίτες στο πλαίσιο ενός ιδιόμορφου παιχνιδιού, το 2.8 Hours Later. Το παιχνίδι περιλαμβάνει παίκτες που προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις αποστολές που καθορίζονται σε όλη την πόλη, αποφεύγοντας τις ορδές των ζόμπι που κρύβονται στις σκιές. Η Cal ταξιδεύει σε όλη τη χώρα για να ικανοποιήσει αυτό το αλλόκοτο πάθος της, που όπως αποκαλύπτει τη βοηθά να νικήσει το στρες.

Η 34χρονη από το Λίβερπουλ, λέει χαρακτηριστικά: «Έχω μια πολύ σοβαρή δουλειά το πρωί, όπου περιβάλλομαι από νεκρά άτομα. Οπότε, αυτό που κάνω τα βράδια με βοηθάει να εκτονώνομαι και να καταπολεμώ το στρες», λέει και συμπληρώνει «Πραγματικά τρομάζω τον κόσμο. Έχω δει τύπους να πετάνε τις κοπέλες τους μπροστά από τα ζόμπι, έχω δει ανθρώπους να ‘βρέχονται’ από το φόβο τους… Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε πραγματικά ζόμπι…».

terf4 terf1 terf2 terf3