Ποια γυναίκα δεν έχει γκρινιάξει στον αγαπημένο της ότι έχει στο μυαλό του μόνο το σεξ; Το βιβλίο του καθηγητή Sheridan Simove καταπιάνεται με το θέμα αυτό σε ένα βιβλίο διακοσίων… λευκών σελίδων! Ο λόγος; Μάλλον πέρα από το σεξ δεν υπάρχει τίποτα στο μυαλό των αντρών.

Το «What every man thinks about apart from sex» έχει μοσχοπουλήσει στο Amazon, ενώ είναι από τα best sellers του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου. Εκτός από… άπλετο φως για τις σκέψεις των αντρών, το βιβλίο χρησιμοποιείται ως ατζέντα, ενώ στην Αγγλία σχεδόν κάθε φοιτητής το έχει αγοράσει για να κρατά τις σημειώσεις του στο πανεπιστήμιο.

«Αυτό το βιβλίο είναι αποτέλεσμα 39 χρόνων σκληρής δουλειάς και επίπονης έρευνας πάνω στο θέμα. Δεν άφησα τίποτα στην τύχη και έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά», λέει ο συγγραφέας του βιβλίου, ενώ συνεχίζει «μετά από τόσα χρόνια κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τελικά δεν σκέφτονται τίποτα εκτός από το σεξ. Ήταν ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα και πραγματικά ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο για το συμπέρασμά μου».

Και μπορεί οι φοιτητές να γεμίζουν τις σελίδες του βιβλίου του με σημειώσεις, όμως ο Sheridan Simove πιστεύει ότι ακόμη και κατά τις διαλέξεις οι άντρες φοιτητές έχουν το μυαλό του στη σεξουαλική πράξη. Τέλος, προειδοποιεί ότι ερευνά αυτή την περίοδο τις σκέψεις των γυναικών εκτός από το σεξ και περιμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε τα ευρήματά του!