Συνεχίζονται οι έρευνες για τις 6χρονες δίδυμες

Ψυχολόγος μελετά την επιστολή του πατέρα


ΚΟΣΜΟΣ
19:39
16/02/2011
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις 6χρονες δίδυμες
loading

Οι εισαγγελείς της Μασσαλίας και της Λοζάνης που έχουν καταπιαστεί με την υπόθεση της εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών από την Ελβετία αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας ο πατέρας τους να είχε και συνεργό.

«Δε μπορούμε να πειστούμε για τίποτα και δε μπορούμε να αποκλείσουμε με βεβαιότητα τίποτα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ακόμα και τα πιο απίθανα» δήλωσε ο γάλλος δικαστικός Ζακ Νταλέστ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Μασσαλία με την ευκαιρία της συνάντησης ελβετών, ιταλών και γάλλων ερευνητών που έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν τις δίδυμες Αλέσια και Λίβια, 6 ετών.

Ο πατέρας τους Ματίας Σεπ τις απήγαγε στις 30 Ιανουαρίου και στη συνέχεια πήγε από τη Μασσαλία στην Κορσική και στη συνέχεια στην Ιταλία, όπου αυτοκτόνησε στις 3 Φεβρουαρίου. Τα δύο κορίτσια δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

«Έπειτα από 15 ημέρες ερευνών έχουμε σημαντικά κομμάτια του παζλ, όμως μας λείπουν πολλά. Έχουμε ενδιαφέρουσες μαρτυρίες, όμως δε μπορούμε να αρκεστούμε σε αυτές. Οι μαρτυρίες είναι πολλές και δε συνάδουν πάντα με τα στοιχεία» πρόσθεσε ο Νταλέστ, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες του ιταλικού Τύπου, σύμφωνα με τις οποίες βρέθηκαν ίχνη αίματος στο Καπ Κορς.

Την ίδια στάση κράτησε και ο εισαγγελέας της Λοζάνης, Πασκάλ Γκιγιερόν. «Αφήνουμε ανοιχτές όλες τις πόρτες, η πιθανότητα ενός τρίτου προσώπου παραμένει ανοιχτή, όμως δεν έχουμε τίποτα σίγουρο σε αυτό το στάδιο» απάντησε όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να υπάρχει συνεργός του Σεπ στην Λιόν, όπως άφησε να εννοηθεί η μητέρα των διδύμων σε συνέντευξή της στη διαδικτυακή εφημερίδα 20 Minuten.

Οι έρευνες συνεχίζονται στην Κορσική τις τελευταίες ημέρες μετά τις μαρτυρίες που αναφέρουν την παρουσία στο νησί την 1η Φεβρουαρίου του πατέρα και των κοριτσιών.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους την επιστολή του Ματίας Σεπ με την οποία ανακοινώνει στη σύζυγό του το θάνατο των δύο κοριτσιών, χωρίς όμως να διευκρινίζει το σημείο, τον τρόπο και το χρόνο που έγινε αυτό. Η επιστολή έχει δοθεί σε ψυχολόγο ώστε να δημιουργήσει το ψυχολογικό προφίλ του πατέρα βάσει του περιεχομένου του, δήλωσε ο Γκιγιερόν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει