Η θρυλική έπαυλη του Playboy στο Λος Άντζελες επιστρέφει στο προσκήνιο, πλήρως ανανεωμένη, έπειτα από την πολυτελή ανακαίνιση αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων που έκανε ο νέος Ελληνοαμερικανός ιδιοκτήτης, η οποία κράτησε πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με τη New York Post, ο δισεκατομμυριούχος Ντάρεν Μητρόπουλος, που απέκτησε την έπαυλη από τον Χιου Χέφνερ το 2016 έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων, άλλαξε το ιστορικό ακίνητο και το οδήγησε σε μια νέα εποχή. Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τη μεταμόρφωση του σχεδόν 100 ετών αρχοντικού, το οποίο σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας Ρίτσαρντ Λόντρι.
Ο Ντάρεν Μητρόπουλος, νεότερος γιος του δισεκατομμυριούχου Σ. Ντιν Μητρόπουλος, έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στον τομέα του real estate τα τελευταία 18 χρόνια, συνολικής αξίας περίπου 326 εκατομμυρίων δολαρίων.
Playboy Mansion’s stunning refresh revealed following a 5-year renovation by billionaire owner https://t.co/yeqPmTSNf3 pic.twitter.com/zQJ4gWscVP
— New York Post (@nypost) May 20, 2025
Η τεράστια κύρια κατοικία (22.000 τετραγωνικά πόδια) απέκτησε νέα στέγη, φεγγίτες και μια πίσω βεράντα με εντυπωσιακό θερμοκήπιο. Η εμβληματική «grotto», το τεχνητό σπήλαιο, έχει πλέον ανακαινιστεί πλήρως. Η πισίνα πλαισιώνεται από νέο πέτρινο διάκοσμο, ενώ έχουν προστεθεί νέο γήπεδο τένις, εξωραϊσμένοι κήποι και βοηθητικά κτίσματα, όπως γυμναστήριο 4.400 τ.π. και ξενώνας 1.200 τ.π.
Ο Ντάρεν Μητρόπουλος, πρώην κάτοικος του γειτονικού κτήματος, είχε επιτρέψει στον Χέφνερ να μείνει στο σπίτι μέχρι τον θάνατό του το 2017, προτού ξεκινήσει την πλήρη ανάπλαση του διάσημου κτιρίου.