Μια TikToker ισχυρίζεται ότι «ψήθηκε από τη ζέστη» αφού εγκλωβίστηκε μέσα στο Tesla της, ενώ το αυτοκίνητο ολοκλήρωνε την ενημέρωση λογισμικού.

Η TikToker, της οποίας το όνομα χρήστη είναι Brianna Janel, δήλωσε σε μια σειρά βίντεο ότι περίμενε ότι η ενημέρωση λογισμικού θα διαρκούσε 24 λεπτά, σύμφωνα με ένα μήνυμα που εμφανιζόταν στην εσωτερική οθόνη του οχήματος – αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσει μια επαγγελματική κλήση – αλλά παρέμεινε παραπάνω ώρα κλειδωμένη.

«Όταν το αυτοκίνητό σας πραγματοποιεί ενημέρωση λογισμικού, θα εγκλωβιστείτε αν παραμείνετε μέσα», είπε η Janel στο πρώτο της βίντεο, το οποίο είχε λάβει 18,3 εκατομμύρια προβολές κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. «Εγώ το έκανα αυτό και τώρα είμαι κολλημένη στο αυτοκίνητό μου κυριολεκτικά στάζοντας ιδρώτα αφού έχει 39 βαθμούς Κελσίου».

@brianna__janel

Note to self don’t update your car when you’re in it. #teslatok #tesla

♬ original sound – brianna | 2025 BRIDE

«Έχω φρικάρει ελαφρώς, ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας. Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες ή τα παράθυρα», συνέχισε η Janel στο viral βίντεο. «Οπότε ναι. Θα μείνω κολλημένη στο αυτοκίνητό μου μέχρι νεωτέρας».

Οι σχολιαστές του βίντεο διχάστηκαν τόσο για την άρνηση της Janel να χρησιμοποιήσει το χειροκίνητο σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης όσο και εναντίον της Tesla για αυτό που κάποιοι περιέγραψαν ως «τεράστιο ζήτημα ασφάλειας».

Σε επόμενο βίντεο, η Janel είπε ότι είχε το Tesla της για περίπου 6 χρόνια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισε να ενημερώσει το λογισμικό στο αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν μέσα. Μέχρι το πρώτο 30λεπτο, αποφάσισε να «περιμένει» επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στο όχημα, αν και πρόσθεσε ότι θα το έκανε αν αισθανόταν ότι πραγματικά κινδύνευε η υγεία της.

«Κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητό μου – κοιτάξτε, ιδρώνω. Κυριολεκτικά στάζω ιδρώτα- μπορείτε να το δείτε στο πρόσωπό μου», είπε σε ένα βίντεο σχετικά με τη δοκιμασία της. «Εγκλωβίστηκα στο αυτοκίνητό μου, καθώς η ενημέρωση λογισμικού κράτησε 40 λεπτά, και το εσωτερικό έχει 46 βαθμούς».

Παρά το περιστατικό, η Janel δήλωσε ότι εξακολουθεί να αγαπάει το Tesla της και το αποκαλεί «καλό όχημα», αναφέρει το δημοσίευμα του «Business Insider».