Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με τον καβγά δύο κοριτσιών έξω από σχολείο των ΗΠΑ. Τώρα ο εισαγγελέας του Μιζούρι θέλει να κατηγορηθεί ως ενήλικας η έφηβη που κοπάνησε το κεφάλι μιας άλλης μαθήτριας στο τσιμέντο με απίστευτη δύναμη, και να της απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία αν το σοβαρά τραυματισμένο θύμα πεθάνει.

«Αυτό το κακό και η πλήρης αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή δεν έχει θέση στο Μιζούρι ή οπουδήποτε αλλού. Προσεύχομαι για το θύμα», έγραψε ο εισαγγελέας της πολιτείας, Άντριου Μπέιλι.

«Η εγκληματίας πρέπει να κατηγορηθεί και να δικαστεί ως ενήλικας. Αν το θύμα πεθάνει, το αδίκημα αυτό θα πρέπει να αναχθεί σε ανθρωποκτονία», σημείωσε για τη 15χρονη, την υπόθεση της οποίας έχει αναλάβει δικαστήριο ανηλίκων.

Ο υποδιοικητής, Mike Kehoe, δήλωσε επίσης ότι όσοι εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό «πρέπει να λογοδοτήσουν στον μέγιστο βαθμό του νόμου». «Αυτή η κουλτούρα της απόλυτης περιφρόνησης της ανθρώπινης ζωής είναι απαράδεκτη και δεν αντιπροσωπεύει αυτό που είμαστε ως κάτοικοι του Μιζούρι», ανέφερε σε δήλωσή του στο First Alert 4, σύμφωνα με τη New York Post.

Η αγνώστων στοιχείων 15χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση για τον άγριο ξυλοδαρμό έξω από το Λύκειο του Hazelwood, που είχε ως αποτέλεσμα μια άλλη έφηβη –που αναγνωρίστηκε μόνο ως Kailee– να είναι πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.

Η έφηβη καταγράφηκε να χτυπάει την Kailee σε έναν δρόμο και να τη σπρώχνει στο έδαφος, όπου συνέχισε να τη χτυπάει. Το θύμα φαίνεται να προσπαθεί να τη σπρώξει μακριά, καθώς η κοπέλα συνεχίζει να τη χτυπάει, ενώ την αποκαλεί επανειλημμένα «σκύλα».

Στη συνέχεια, η δράστις τής χτυπά επανειλημμένα το κεφάλι στο τσιμέντο, ενώ όσοι παρακολουθούν ακούγονται να φωνάζουν.

Πολύ γρήγορα η Kailee φαίνεται να είναι ακίνητη στο έδαφος, ενώ άλλοι συνεχίζουν να παλεύουν γύρω της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το κορίτσι με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, δήλωσε στο Fox 2 Now η εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας του Σεντ Λούις, Vera Clay.

Η Kailee μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αναφέρει ο τοπικός ειδησεογραφικός σταθμός.