Συνεχίζονται οι έρευνες χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας αναφορικά με τον θάνατο της 26χρονης πορνοστάρ, Σοφίας Λεόνε, η οποία είχε βρεθεί νεκρή την 1η Μαρτίου στην οικία της.

«Για να είμαστε σαφείς, ο θάνατος της Σοφίας ερευνάται ως ληστεία και ανθρωποκτονία. Όλοι συμφωνούμε ότι ήταν αγαπημένη, ευγενική και καλή. Όλοι την αγαπάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Χ η εταιρεία 101 Modeling.

Με τον τραγικό θάνατο της σταρ των ταινιών ενηλίκων, έρχεται στο φως μια νέα λεπτομέρεια που αποδεικνύεται ανατριχιαστική. Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, η ηθοποιός πορνό είχε ζητήσει από τους θαυμαστές της να μην την ξεχάσουν ποτέ και να εκτιμήσουν τη ζωή της. Το είχε ανακοινώσει σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media. Μάλιστα, σύμφωνα με το news.italy24, η αστυνομία, στη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Η τελευταία ανάρτηση της Σοφίας Λεόνε

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η Σοφία Λεόνε ενθάρρυνε τους followers της να αναζητήσουν χαρά στον κόσμο γύρω τους. Ήταν μια τελευταία ανάρτηση που, εκ των υστέρων, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και ανατριχιαστική: «Πηγαίνετε έξω και εκτιμήστε τη ζωή λίγο περισσότερο σήμερα», έγραψε ο πορνοστάρ που βρέθηκε νεκρή.

Η υπόθεση του φόνου της Σοφίας Λεόνε

Η Σοφία Λεόνε βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Νέο Μεξικό την 1η Μαρτίου και το πρακτορείο της, 101 Modeling, δήλωσε ότι ο θάνατος της γυναίκας θεωρείται ως πιθανή ανθρωποκτονία, λαμβάνοντας υπόψη ορισμένα σημάδια που αποδίδονται σε εισβολή στο σπίτι της. Η Σοφία Λεόνε είχε περισσότερους από 300 χιλιάδες followers και αγαπήθηκε πολύ από τους θαυμαστές του είδους.

Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1997 και μπήκε στον κόσμο του πορνό μόνο λίγο μετά τα 18, που την ανακάλυψε ένας πράκτορας ενώ παρακολουθούσε ένα μουσικό φεστιβάλ.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Σοφίας Λεόνε ξεπερνούσαν το ένα εκατομμύριο δολάρια και αυτό αυξάνει την πιθανότητα να έχει γίνει διάρρηξη στο σπίτι της και στη συνέχεια φόνος με σκοπό να της πάρουν χρήματα.