Το νέο εστιατόριο Frog Club στη Νέα Υόρκη διαθέτει έναν κατάλογο με 10 κανόνες, που απευθύνονται στους πελάτες του. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται και το να μη φιλήσουν τη σεφ του, Liz Johnson, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η λίστα, που δημοσιεύτηκε στο Instagram του εστιατορίου, ξεκαθαρίζει τους κανόνες του μαγαζιού. Σε αυτούς περιλαμβάνεται: η απαγόρευση λήψης φωτογραφιών στο εσωτερικό του εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένων των selfies στο μπάνιο, η προσποίηση εορτασμού γενεθλίων, με στόχο την πρόκληση ειδικής μεταχείρισης, η απαγόρευση αγγίγματος των διακοσμητικών/αναμνηστικών, που ανήκουν στο εστιατόριο, η ακύρωση ή μη εμφάνιση κατόπιν κράτησης για περισσότερες από τρεις φορές.

Η απαγόρευση του φιλιού έχει και μια άρση, ολίγον τι…αλμυρή: το «Kiss the Chef» αναγράφεται στο μενού με αντίτιμο 1.000 δολαρίων.

Ένας πελάτης πλήρωσε για να φιλήσει τη σεφ στο μάγουλο την περασμένη εβδομάδα. «Ήταν γλυκό», δήλωσε ένας σερβιτόρος στους «New York Times».

Οι θαμώνες πρέπει, επίσης, να καλύπτουν την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου με ένα αυτοκόλλητο κατά την είσοδό τους στο εστιατόριο. Ακόμα, απαγορεύεται το να ζητούν δωρεάν γεύμα για οποιοδήποτε λόγο. Στο μενού -φυσικά απαγορεύεται η φωτογράφισή του- υπάρχουν βατραχοπόδαρα, σουφλέ σπανάκι, φιλέτο μινιόν τυλιγμένο σε μπέικον και πίτα με μπανάνα σιφόν.