Ένας άνδρας ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του ανάγκασε τον 3χρονο γιο τους να κάνει αλλαγή φύλου και τον έντυνε κορίτσι, ενώ τον πήγαινε κρυφά στο γιατρό για θεραπείες φυλομετάβασης.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 32χρονος Dennis Hannon έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amy Hannon, που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και μπορεί ο ίδιος να δικαιώθηκε, αλλά σχεδόν χρεοκόπησε.

Με βάση όσα ανέφερε, όλα ξεκίνησαν πριν από χρόνια, όταν πήρε διαζύγιο, με τον γιο του να είναι 3 ετών. Τότε, το παιδί έμεινε με τη μητέρα και τίποτα δεν μαρτυρούσε όσα θα ακολουθούσαν. «Τον έντυνε με γυναικεία ρούχα και τον αποκαλούσε Ruby. Μαζί της ήταν κορίτσι και δίπλα μου αγοράκι, αλλά δεν είχα ιδέα», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από λίγο καιρό, έλαβε ειδοποίηση από το σχολείο και ο γιος του αναφερόταν ως Ruby Rose Hannon», οπότε κατάλαβε πως κάτι πήγαινε λάθος. Μίλησε με την πρώην σύζυγο και εκείνη ισχυρίστηκε πως το παιδί θέλει να γίνει κορίτσι, όμως το ίδιο διαφωνούσε και δήλωνε αγόρι.

Φύλα

Ο πατέρας προσπάθησε να σταματήσει τη γυναίκα και το 2020 πήγε στα δικαστήρια, επειδή η πρώην ξεκίνησε να πηγαίνει κρυφά τον τότε 9χρονο στο γιατρό, ώστε να λάβει φαρμακευτική αγωγή για τη φυλομετάβαση.

«Έδωσα 150.000 δολάρια, έφτασα ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία και τελικά τον έσωσα. Έχασα την κηδεμονία του, δεν μπορώ να πάρω κάποια ιατρική απόφαση, αλλά παραμένει το αγόρι μου και τώρα είναι ευτυχισμένο. Όσο τον αποκαλούσε κορίτσι, ήταν δυστυχισμένος και τώρα τον βλέπω να χαμογελάει για πρώτη φορά», είπε ο πατέρας.

Η μητέρα αρνήθηκε να απαντήσει σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων και είπε ότι ο πρώην σύζυγος λέει τη δική του εκδοχή, ωστόσο δεν αρνήθηκε το γεγονός πως ο γιος της βρήκε γαλήνη, από τη στιγμή που σταμάτησαν οι προσπάθειες να γίνει κορίτσι.