Μια γυναίκα είναι τρομοκρατημένη από τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, γιατί θέλει να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά και ζήτησε από εκείνη να είναι παρένθετη μητέρα, ώστε να μη χαλάσει η 18χρονη κοπέλα του το «σέξι» σώμα της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα έγραψε στο Reddit ότι χώρισε τον «ανεύθυνο» σύζυγο, αλλά κράτησε επαφή μαζί του, εξαιτίας του παιδιού, το οποίο δεν ήθελε. «Δεν ήθελε να πληρώνει διατροφή για τη μικρή, ούτε ενδιαφέρεται για εκείνη. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιο εξαφανίστηκε και την έβλεπε μέσω κοινών γνωστών, που τον πίεζαν να αναλάβει τις ευθύνες του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν όταν γνώρισε τη 18χρονη κοπέλα του. Τότε, ξεκίνησε να έχει επαφές με την πρώην με πρόσχημα το παιδί, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

«Μου στέλνει γυμνές φωτογραφίες της συντρόφου του και γράφει “κατά λάθος”. Στέλνει ερωτικά μηνύματα και όταν ρωτάω τον λόγο, μόνο τότε απαντάει πως έκανε λάθος και ότι πήγαιναν στη 18χρονη. Θα γελούσα και θα τον έβριζα, αν δεν υπήρχε το παιδί στη μέση», πρόσθεσε στην ανάρτηση.

Ζευγάρι μαλώνει

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια μέρα την έπιασε και ρώτησε αν μπορεί να γίνει παρένθετη. «Ζήτησα τον λόγο και απάντησε πως δεν θέλει να χαλάει το “σέξι” σώμα της κοπέλας από την εγκυμοσύνη. Μου είπε “ξέρεις με ανάβει το νεανικό της δέρμα και δεν θέλω να γίνει σαν το δικό σου. Εσύ έχεις χαλάσει, έκανες ένα παιδί -το παιδί τους- και πάτησες τα 30. Δεν είστε το ίδιο”», έγραψε η γυναίκα.

Αρκετοί χρήστες συμβούλεψαν τη γυναίκα να μιλήσει με δικηγόρο και να προχωρήσει σε περιοριστικά μέτρα αν συνεχίσει, αλλά και να υποβάλει μήνυση για τις γυμνές φωτογραφίες, αφού με βάση τον νόμο είναι αδίκημα. «Είναι λαμπρό παράδειγμα λοβοτομής ο πρώην σου», έγραψε ένα άτομο και ένα άλλο πρόσθεσε πως «καλύτερα να χάσεις τα λεφτά της διατροφής, παρά το μυαλό σου και το παιδί σου. Είναι τρελός ο άνθρωπος».