Σχεδόν 30 χρόνια χρειάστηκαν για να μάθει μια γυναίκα την ταυτότητα του πραγματικού της πάτερα και μάλιστα ο άνδρας έμενε μακριά σχεδόν 40 λεπτά, χωρίς να έχουν συναντηθεί καθόλου στον ενδιάμεσο χρόνο.

Η Tiffany Gardner μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι πατέρας της ήταν ο πρώτος σύζυγος της μητέρας της, που πέθανε από καρκίνο, όταν εκείνη ήταν 4 ετών. Έτσι, μεγάλωσε αποκαλώντας γιαγιά τη μητέρα του άνδρα, ενώ αποδέχτηκε και τον δεύτερο πατριό της.

Εντούτοις, πριν λίγα χρόνια η μητέρα της κοπέλας αποκάλυψε την αλήθεια, γιατί είχαν πεθάνει όλα τα στενά μέλη από την οικογένεια του πρώτου συζύγου. Τότε, είπε πως πήγε σε τράπεζα σπέρματος το 1982 με τον τότε σύζυγο να γνωρίζει, αλλά έκρυψαν την αλήθεια, ύστερα από συμβουλή του γιατρού και λόγω των κοινωνικών ταμπού.

«Δεν ήθελε να μαθευτεί κάτι, πόσο μάλλον όταν πέθανε ο σύζυγός της. Κάτι τέτοιο δε θα το δέχονταν η γιαγιά μου (η μητέρα του) και θα έκοβε επαφές μαζί μας», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με τη Mirror.

Μόλις έμαθε τα νέα, θύμωσε με τη μητέρα της, αλλά μετά τη συγχώρεσε, γιατί κατάλαβα ότι είχε «δεμένα τα χέρια της», με βάση τις πεποιθήσεις που επικρατούσαν παλαιότερα.

Έτσι, αποφάσισε να βρει τον πραγματικό πατέρα, παρά το γεγονός ότι η ταυτότητα του ήταν ανώνυμη, με βάση την πολιτική που ακολουθούν οι τράπεζες σπέρματος. Αγόρασε λοιπόν ένα τεστ DNA και τα αποτελέσματα έδειξαν πως σχετίζονταν με έναν νεαρό που έμενε περίπου 40 λεπτά μακριά.

Η Tiffany Gardner επισκέφθηκε τον άνδρα -που αποδείχθηκε ετεροθαλής αδερφός της- και επανενώθηκε με τον πατέρα της, ο οποίος την αποδέχθηκε ως παιδί του κι ας μην την είχε μεγαλώσει. Πλέον, διεξάγουν εκστρατεία για να βοηθήσουν κι άλλα παιδιά που γεννήθηκαν από δωρητές σπέρματος να βρουν τους αληθινούς τους γονείς, ενώ διατηρούν τη σχέση πατέρα με κόρη.