Αρκετά περίπλοκη είναι η ερωτική ζωή μιας ηλικιωμένης γυναίκας, αφού χώρισε τον σύζυγο που ήθελε τα λεφτά της και είχαν 46 χρόνια διαφοράς ηλικίας, αλλά τώρα τον ψάχνει, ώστε να υπογράψει το διαζύγιο για να μην μπορεί να διεκδικήσει την περιουσία της.

Η 83χρονη Iris Jones από τη Βρετανία προκάλεσε αίσθηση όταν αποκάλυψε ότι ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον 37χρονο Mohamed Ibrahim που γνώρισε στο Facebook και μάλιστα ταξίδεψε μέχρι την Αίγυπτο για χάρη του. Ωστόσο, μετά από λίγα χρόνια τον έδιωξε, γιατί την ήθελε μόνο για το πορτοφόλι της και σύμφωνα με την The Sun μιλούσε ταυτόχρονα με άλλες ηλικιωμένες για να τις ξεζουμίσει οικονομικά.

«Δεν με νοιάζει που βρίσκεται, δεν με νοιάζει με πόσες γυναίκες κοιμάται, δεν πρόκειται ποτέ να βάλει χέρι στην περιουσία μου, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Iris, η οποία τώρα τον αναζητάει, ώστε να υπογράψει το διαζύγιο και να μην μπορεί να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας της σε περίπτωση που πεθάνει.

«Σας παρακαλώ, στείλτε μου ότι στοιχείο έχετε για αυτόν. Πρέπει να μάθω που μένει. Θέλει να πεθάνω για να πάρει το σπίτι μου», έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στα social media, εκλιπαρώντας για πληροφορίες.

Ο έρωτας με το άδοξο τέλος

Η Iris Jones γνώρισε τον Mohamed Ibrahim στο Facebook το 2019 και μετά από λίγο ταξίδεψε στην Αίγυπτο για να βρεθούν από κοντά, όπου παντρεύτηκαν και επέστρεψαν μαζί στη Βρετανία.

Ο έρωτας τους έμοιαζε βγαλμένος από παραμύθι, μέχρι που η 83χρονη συνειδητοποίησε πως έδινε χιλιάδες ευρώ στον σύζυγο για διάφορες υποχρεώσεις του, με εκείνον να ζητάει συνέχεια κι άλλα και μάλιστα να την εκβιάζει συναισθηματικά.

Έτσι, αποφάσισε να χωρίσουν και τον έδιωξε από το σπίτι, ενώ μετά από λίγους μήνες έμαθε πως ο άνδρας είχε παράλληλη σχέση με άλλη ηλικιωμένη, με στόχο να πάρει τα λεφτά της.

«Είναι απατεώνας που προσποιείται τον ερωτευμένο σε ηλικιωμένες και στη συνέχεια τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά για να κάνει τη ζωή του», είχε πει για τον πρώην που δεν ήθελε να δει ξανά, αλλά πλέον πρέπει να βρει, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου.