Μια συνταξιούχος που πρόσφατα χώρισε από τον σύζυγό της, ισχυρίστηκε ότι έδιωξε τον πολύ νεότερο εραστή της επειδή ήταν «εγωιστής και της άρπαζε τα χρήματα». Η Άιρις Τζόουνς, 83 ετών, παντρεύτηκε τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Ιμπριχάμ, 37 ετών, μετά από γνωριμία στο Facebook το 2019. Αφού «ερωτεύτηκε» το ζευγάρι – που έχει διαφορά ηλικίας 46 ετών – αποφάσισε να παντρευτεί την έναν χρόνο αργότερα, σύμφωνα με τη Sun.

Ωστόσο, η παραμυθένια ζωή τους είχε άδοξο τέλος καθώς η σχέση τους διαλύθηκε όταν η προγιαγιά κατηγόρησε τον πρώην εραστή της σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook. Όπως είπε η ηλικιωμένη, ο σύζυγός της ζητούσε συνέχεια χρήματα κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους – παρά το γεγονός ότι ένας υπάλληλος της Βρετανικής Πρεσβείας την προέτρεψε «να μην του δώσει».

Κατά την πρώτη της επίσκεψη στην Αίγυπτο για να δει τον Ibriham, η Jones ισχυρίστηκε ότι του έδωσε 18.826,50 δολάρια σε μετρητά. «Είχα περίπου 50.204,00 δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό και έδωσα την τραπεζική μου κάρτα στον Μοχάμεντ. Κάθε μέρα τραβούσαμε 32,36 δολάρια», ισχυρίστηκε.

«Με αυτά πληρώναμε τα έξοδα διαβίωσης, το φαγητό έξω, έναν μήνα του μέλιτος στο Σαρμ ελ Σέιχ και γενικά την απόλαυση της υψηλής ζωής» συμπλήρωσε η ηλικιωμένη. Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η συνταξιούχος ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε πάρει άλλα 25.098,90 δολάρια, όπως μεταδίδει η New York Post.

«Ο Μοχάμεντ δεν είχε ποτέ δουλειά και δεν είχε ποτέ χρήματα» τόνισε. «Έλεγα στους ανθρώπους ότι μοιραζόμασταν τα έξοδα, αλλά με τα χρήματά μου πλήρωνα τα πάντα». Τον Νοέμβριο του 2021, ο Ibriham έλαβε βίζα συζύγου και μπόρεσε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου του επετράπη να μείνει για δύο χρόνια, εν αναμονή της επανεξέτασης σε δύο μήνες. Ακολούθησαν… «δωρεές» ύψους 50.204,00 δολαρίων, αφήνοντας την Jones χωρίς δολάριο, αναφέρει η Sun. «Του είπα: «όχι άλλα χρήματα. Αν έπεφτα νεκρή αύριο, δεν θα μου έφταναν για να με θάψουν», έγραψε. «Σε εκείνο το στάδιο είπε ότι χρειαζόταν άλλα 50.204,00 δολάρια». Έτσι τελείωσε…

Όπως είπε η γυναίκα, ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει ποτέ, καθώς η αγάπη της για τον Μοχάμεντ ήταν γνήσια, αλλά δεν ήταν καλό να προσποιείται ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. «Άφησα τη λογική να κυριαρχήσει την καρδιά μου. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα μπορούσα να πω σε αυτό το σημείο, αλλά αυτά θα είναι για άλλη ανάρτηση» είπε.

Το ζευγάρι απέκτησε φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν η Τζόουνς μοιράστηκε οικεία στοιχεία με αξιολόγηση Χ για την «παθιασμένη και kinky» σεξουαλική της ζωή με τον Ibriham. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που ανακοίνωνε τον χωρισμό τους τον Ιούλιο, η Τζόουνς είπε ότι η σεξουαλική τους ζωή είχε μειωθεί τους τελευταίους μήνες.

«Λάτρευα τα πάντα για τον Μοχάμεντ. Αλλά έγινε σκληρή δουλειά», είπε στο Closer. «Παλιά είχαμε μια υπέροχη σεξουαλική ζωή, αλλά μετά, αντί να κάνουμε έρωτα, καταλήξαμε να μαλώνουμε όλη την ώρα για όλα. «Δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Δεν είμαι ερωτοχτυπημένη έφηβη. Είμαι 83». Για να απαλύνει τον πόνο της κατάρρευσης της σχέσης, η Τζόουνς αποφάσισε να αποκτήσει μια νέα γάτα που αποδείχτηκε ο «τέλειος σύντροφος». «Δεν παραπονιέται ποτέ, είναι πολύ ήσυχος και όμορφος. Τον λατρεύω. Είναι πολύ χαρούμενος εδώ και δεν δημιουργεί χάος».