Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της αισθάνεται μια γυναίκα, γιατί υποστήριξε ότι καταστράφηκε η σεξουαλική της ζωή από τη στιγμή που πήρε σκύλο στο σύζυγο της, με το τετράποδο να στέκεται εμπόδιο σε όλες τις προσπάθειες που κάνουν για σεξ.

Η γυναίκα έγραψε στην New York Post και σημείωσε ότι υιοθέτησε την Rosie από το τοπικό καταφύγιο ζώων και την έκανε δώρο στον σύζυγο Mitch, που πάντα ήθελε ένα κατοικίδιο. Στην αρχή όλα έμοιαζαν ρόδινα, αφού ο άνδρας εκπαίδευσε το ζώο, το πήγαινε βόλτες και έπαιζε μαζί του.

Όμως, μετά από λίγους μήνες ο Mitch αρρώστησε και η Rosie ξάπλωσε δίπλα του στο κρεβάτι -παρότι απαγορεύονταν να ανέβει- για να του κάνει παρέα. Έκτοτε, κάθε βράδυ κοιμόταν τα πόδια του και με βάση τη γυναίκα μειώθηκε το σεξ, λόγω του σκύλου.

Σκύλος

«Πλέον, δεν μπορώ να κάνω σεξ εξαιτίας της. Κάθε φορά που αρχίζουμε προκαταρκτικά ή πάμε να κάνουμε, μας κοιτάει σαν να θέλει να συμμετέχει. Έχω πει στον Mitch να την βγάλουμε από το δωμάτιο και την λυπάται. Δεν θέλει, γιατί μπορεί το σκυλί να στεναχωρηθεί, επειδή θα νομίζει ότι έκανε κάτι κακό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έτσι, υποστήριξε ότι κάνουν σεξ μόνο αν ο σκύλος πέσει για ύπνο ή ασχολείται με κάτι σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, αναφέροντας ότι «αισθάνομαι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο μου. Δεν ξεκολλάει από τον άντρα μου. Τον ακολουθεί παντού. Δεν θέλω να την δώσω, αλλά δεν αντέχω να βλέπει μόνο αυτόν. Ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα άλλαζε προς το κακό ένας σκύλος τη ζωή σου».