Αίσθηση προκάλεσε στο διαδίκτυο μια γυναίκα που αν και έχει αρραβωνιαστικό κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο, είναι αντίθετη με τις σχέσεις που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και τις χαρακτήρισε «περίπλοκες».

Η 27χρονη Kristina περιέγραψε λεπτομερώς την ιστορία της σε σειρά βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με την The Sun, ανέφερε ότι θέλει «κόπο, υπομονή και πολύ δουλειά η σχέση με διαφορά ηλικίας».

«Δεν πρέπει να τις ρομαντικοποιούμε πάντα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση η σχέση με ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο άτομο», είπε σε ένα βίντεο και σε ένα άλλο περιέγραψε τον πόλεμο που δέχτηκε από τον γιο τού συντρόφου της.

@kristina_classy

want to know why you met your partner? come for a consultation on the compatibility matrix✨ #fyp #relationship #matrixofdestiny

♬ Originalton – Julian

«Ο γιος του είναι στην ηλικία μου και με μισεί γιατί παντρεύομαι τον μπαμπά του. Επίσης, με μισεί, γιατί λέω πάντα την άποψη μου και δεν βασίζομαι στους ανθρώπους για να τα καταφέρω», είπε η Kristina.

Πλέον, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον 57χρονο αρραβωνιαστικό της, τον οποίο εγκρίνει η οικογένεια της και ιδιαίτερα η μικρή της κόρη, που απέκτησε από προηγούμενη σχέση.